Murat Ünalmış... ÇUKUROVA'YI TİTRETEN ADAM!..

Murat Ünalmış... ÇUKUROVA'YI TİTRETEN ADAM!..

Murat Ünalmış’ın başrolünde yer aldığı “Bir Zamanlar Çukurova” dizisindeki rolü çok sevildi. Yakışıklı oyuncunun canlandırdığı ‘Demir Yaman’ karakteri ekran fenomeni oldu.

Kurşun Yarası”, “Yer Gök Aşk”, “Güneşi Gördüm”, “Gecenin Kanatları” gibi çok sayıda başarılı dizi ve sinema filminde rol alan Murat Ünalmış, son projesi “Bir Zamanlar Çukurova” ile de büyük ses getirdi. Başarılı oyunculuğuyla canlandırdığı her karakteri yıldızlaştıran oyuncu, başrolünde oynadığı bu diziye de etkileyici performansıyla damga vurdu.

İZLENME REKORLARI KIRIYOR

1970’li yılların Adana’sında geçen “Bir Zamanlar Çukurova”, yayınlandığı perşembe akşamları reyting rekorları kırmaya başladı. Dizinin başarısındaki en büyük pay sahibi olan başrol oyuncusu Murat Ünalmış’ın işadamı Demir Yaman karakteri de ekran fenomeni haline geldi. 

SOSYAL MEDYADA MESAJ YAĞIYOR

‘Demir Yaman’ hayranları şimdilerde Murat Ünalmış’ı sosyal medyada mesaj yağmuruna tutuyor. İşte o mesajlardan bazıları: “Perşembe günlerinin güzel geçme sebebi sensin”, “Rol icabı da olsa seni üzenlere çok kızıyorum”, “Demir Yaman’cıyız”, “Duruşuyla Çukurova’yı titreten adam”.

YURTDIŞINA AÇILACAK

Birbirinden çok farklı rolleri başarıyla canlandıran ve dizilerin aranan jönleri arasına giren Murat Ünalmış, yurtdışında da geniş bir hayran kitlesine sahip. Rol aldığı projeler sayesinde pek çok ülkede tanınan ve sevilen yakışıklı oyuncu, yakında aldığı teklifleri değerlendirerek yurtdışına da açılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.