Murat Yıldırım... YENİ ROLÜ ÇOK KARİZMATİK!

Murat Yıldırım... YENİ ROLÜ ÇOK KARİZMATİK!

‘Sonsuz Aşk’ filminde Fahriye Evcen ile kamera karşısına geçen Murat Yıldırım, genç yaşta profesör olan ve uluslararası çapta başarıyla ünlenen Beyin ve Sinir Cerrahı karakterine hayat veriyor.

TAFF yapımı, ‘Sonsuz Aşk’ filminde Fahriye Evcen ile kamera karşısına geçen Murat Yıldırım, sürpriz bir karakterle seyirciyle buluşuyor.

Başarılarıyla Ünlü Beyin ve Sinir Cerrahı...

Çekimleri İstanbul ve Cunda’da gerçekleşen ‘Sonsuz Aşk’ filminde Murat Yıldırım, genç yaşta profesör olan ve uluslararası çapta başarıyla ünlenen Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Can karakterine hayat veriyor.

Kendini işine adamış hırslı bir doktor olan Prof. Dr. Can’ın her dakikası onun ve hastaları için hayati öneme sahiptir; ancak bunca koşturmanın arasında farkına varamadığı bir tek şey vardır, o da içinde bulunduğu anı yaşamak...

Can ve Zeynep’in tüm ezberleri bozan ancak beraberinde aşılması zor engelleri de getiren sonsuz aşkını anlatan, sevginin tüm önyargıları yıkan gücü ve fedakarlık üzerine yürek burkan hikayesiyle “Sonuz Aşk”  24 Mart’ta vizyonda…

Yapımını TAFF’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Akçay Katıksız’ın yazdığı kadrosunda Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın yanı sıra Fatih Al, Filiz Ahmet, Zeynep Özder, Nazlı Pınar Kaya, Didem İnselel ve Ege Aydan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Sonsuz Aşk filminin, 24 Mart’ta seyirciyle buluşuyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.