Müslüm Gürses... MEMLEKETİ ŞANLIURFA`DA MÜZE AÇILIYOR!
İki ay önce vefat eden Müslüm Gürses adına, memleketi Şanlıurfa`da müze açılıyor. Müzede ünlü sanatçının özel eşyaları sergilenecek.
Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Belediyesi ve Harran Üniversitesi; geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden Müslüm Gürses için memleketi Şanlıurfa'da müze açıyor.
Merhum sanatçının eşi Muhterem Nur; Müslüm Gürses'in eşyalarını kolilere doldurup 'Müslüm Gürses Müzesi'nde sergilenmek üzere Şanlıurfa'ya gönderdi.
ÖDÜLLER, KOSTÜMLER, CD'LER SERGİLENECEK
Önümüzdeki günlerde Şanlıurfa Balıklıgöl civarında açılması planlanan müzede; hayranları Müslüm Gürses'in özel eşyalarını yakından görebilecek.
Sergilenecek eşyalar arasında; Müslüm Gürses'in sahne kıyafetleri, sazları, fotoğraf ve haberleri, ödülleri, resimleri, eski ve yeni albümleri, CD'leri, plakları ve yüzlerce kişisel eşyası olacak.
Ünlü sanatçının vefatından önce hazırladığı 'Ervah-ı Ezelden-Veda' albümünün yapımcısı Yusuf Ziya Oran, müzenin açılışından sonra albümün tanıtımı için bir konser düzenleyeceklerini söyledi.
Yusuf Ziya Oran, konsere ve müzeyle ilgili etkinliklere Muhterem Nur'un da katılacağını belirtti.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.