Müslüm... KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ YAYINDA!..

Müslüm... KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ YAYINDA!..

Vizyon yolculuğunda her hafta başka bir başarıya, sinema tarihimizde kırılması zor rekorlara imza atan MÜSLÜM’den kamera arkası görüntüler yayınlandı.

Can Ulkay ve Ketche’nin yönettiği, Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’un başrolleri paylaştığı Müslüm, her hafta farklı bir başarıya imza atarken yılın en fazla izlenen filmi oldu.

Türkiye’nin dört bir tarafından milyonlarca kişiyi salonlara çeken, Müslüm Gürses’in hayatını anlatan Müslüm Baba’yı 5 haftada yaklaşık 5,5 milyon kişi izledi. 

Şimdiden Türkiye sinema tarihinde tüm zamanların en fazla izlenen 8. filmi de olan Müslüm, listelerde hızla üst sıralara yükselirken ilgi çekici sahnelerin yer aldığı kamera arkası görüntüler seyircilerin beğenisine sunuldu.

Bu özel çalışma, Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur’un filmi ilk kez izledikten sonraki görüntüleriyle son buluyor. 

Avrupa’da da 8 ülkede, 127 salonda vizyon yolculuğuna devam eden MÜSLÜM, Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’la birlikte Ayça Bingöl, Turgut Tunçalp, Şahin Kendirci, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Erkan Can, Güven Kıraç, Goncagül Sunar, Caner Kurtaran, Erkan Kolçak Köstendil, Altan Erkekli, Aleyna Özgeçen, gibi yıldız isimleri bir araya getiriyor. Senaryoda ise Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi imzası bulunuyor.

İŞTE FİLMİN KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.