Mustafa Akay... "HAYATIMIN BAHARINDAYIM"!..

Mustafa Akay... "HAYATIMIN BAHARINDAYIM"!..

Mustafa Akay, dinleyicilerinden gelen istekler üzerine bir önceki EP çalışması "Sen Aşk" projesinde yer alan "Hayatımın Baharındayım" isimli şarkısının remix versiyonunu kliplendirdi.

Geçtiğimiz yaz başında yayımladığı "Alemin Düzeni" isimli tekli çalışmasıyla beğeni kazanan Mustafa Akay, dinleyicilerinden gelen istekler üzerine bir önceki EP çalışması "Sen Aşk" projesinde yer alan "Hayatımın Baharındayım" isimli şarkısının remix versiyonunu kliplendirdi. 

Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkının, aranjesi Yıldıray Gürgen'e ait. Mustafa Akay,  dostlarımla toplandığımız bir akşamdan yönetmen arkadaşım Gökhan Özdemir, kamerasıyla görüntüler kaydetti ve şarkının klibini çekmiş olduk. "Hayatımın Baharındayım" şarkısının klibi "Hayatımın en doğal klibi" oldu dedi.

Yeni yılın ilk günlerinde yeni projelerle müzik dinleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Mustafa Akay, sahne çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

Aldığı sahne teklifi üzerine şu günlerde Amerika'ya gitmeye hazırlanan Mustafa Akay, 15 Aralık'ta Amerika'nın New York şehrinde, popüler mekanlar arasında yer alan ŞipŞak Restauran'ta akustik performansıyla sahne alacak.

İŞTE MUSTAFA AKAY'IN "HAYATIMIN BAHARINDAYIM" ŞARKISININ VİDEO KLİBİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.