Mustafa Alpagut... TÜRKİYEDE BİR İLK; SANAYİCİ MÜZİSYEN!

Mustafa Alpagut... TÜRKİYEDE BİR İLK; SANAYİCİ MÜZİSYEN!

Elkon Şirketi'nin Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Alpagut’un aynı zamanda besteci ve söz yazarı olması nedeniyle bir süre önce yayınlanan Mustafa Alpagut Şarkıları adlı albümünün de tanıtımı yapıldı.

Vatan Şaşmaz açılış konuşmasın da özetle şunları söyledi:’’Doğum yılını kutlayacağımız Elkon, bundan 40 yıl önce Topkapı’da küçük bir atölyede annesi de babası da Mustafa Alpagut olarak doğmuştur. 40 yıl içerisinde 100 m² atölyeden 4 modern fabrika ve Türkiye’nin en büyük 500 ihracatçısı içerisinde olma başarılarına ulaşmıştır’’

Gecede Mustafa Alpagut'un bir döneme damgasını vuran, Dertlerimi Zincir Yaptım, Satmışım Anasını, Aşkın Mapushane, Beklenmeyen Misafir gibi bestelerini albümde seslendiren Ümit Besen, Neslihan Demirtaş, Ercan Turgut, Salim Dündar, Çoşkun Demir ve Grup Gündoğarken  sahne aldı.

Osman İşmen orkestrasının eşlik ettiği sahne performansları öncesinde fuayede Mustafa Alpagut’un yıllardır biriktirdiği koleksiyonunda yer alan yağlı boya tabloları sergilendi.

Gecenin sunucusu Vatan Şaşmaz'ın 'Evet - Hayır' yarışmasını başarıyla tamamlayan Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'in Conrad Otel'den 2 kişilik bir akşam yemeği kazanması misafirlere keyifli anlar yaşattı.

Geceye başta Tekirdağ valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İstanbul Sanayı Odası Başkanı  Erdal Bahçıvan ,Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş başta olmak üzere iş ve finansman  dünyasından bir çok seçkin ismi de katıldı.

MUHTEŞEM GECEDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.