Mustafa Ceceli... İŞLETME OKUMUŞ, VETERİNERLİK EĞİTİMİ ALMIŞ!

Mustafa Ceceli... İŞLETME OKUMUŞ, VETERİNERLİK EĞİTİMİ ALMIŞ!

Yeni yılda yeni stratejilerle ve yepyeni programlarıyla kendini yenileyen Radyo Mega'da Papakçı Konsepti'nin ilk konuğu Mustafa Ceceli idi

Radyo Mega'nın resmi mail adresi [email protected] adresinden dinleyicilerinin mesajlarını okuyup cevaplayan Mustafa Ceceli kendi resmi internet sitesinde de gelen mesajları bizzat takip ettiğini söyledi.

Konservatuar ve müzik bölümü mezunu olmadığını,işletme mezunu olduğunu, 3 yılda veterinerlik eğitimi gördüğünü Papakçı Konsepti'nde Sacit Papakçıya açıklayan Mustafa Ceceli küçük yaşlarda müzik eğitimi aldığını ve müziğin içinde olduğunu söyledi.

Şarkı söylemenin bir anlamda mutfaktan çıkıp kendine servis yapmaya benzediğini söyleyen sanatçı, "Ben başkalarına kıyafet dikmeye alışmıştım, kendime göre kıyafet dikmek zorladı beni." dedi.

Papakçı Konsepti'nin ve Radyo Mega'nın kendine hazırladığı bir sürpriz olarak sanatçının hayranlarının kendisini niye sevdiğini açıklayan maili Hilal Özgani'nin sesiyle özel olarak prodüksiyonda hazırlanmış haliyle canlı yayında dinleyen sanatçı bu durum karşısında 'Sözün bittiği yer?'açıklamasında bulundu?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.