Mustafa Ceceli.. İŞTE 9 YILLIK EVLİLİĞİ BİTİREN YENİ SEVGİLİ!

Mustafa Ceceli.. İŞTE 9 YILLIK EVLİLİĞİ BİTİREN YENİ SEVGİLİ!

Geçtiğimiz gün boşanan Mustafa Ceceli, yeni sevgilisi ile görüntülendi. İşte ünlü şarkıcının sevgilisi…

 

 

 

Posta gazetesinde yer alan habere göre, henüz 5 gün önce 9 yıllık eşi Sinem’den ayrılan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'nin sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

mustfaceceli_selinimer2.jpgmustfaceceli_selinimer2.jpg

32 yaşındaki sosyetik güzel İmer ile aşk yaşadığı öğrenilen Ceceli’nin büyük bir ortak noktası var. İki isim de Ahmed Hulusi cemaatine bağlı. İddialara göre de cemaatten tanışan çift önümüzdeki aylarda ABD’ye gidip orada yaşayan Ahmed Hulusi’yi ziyaret edecek.

YENİ GÖRÜNTÜLERİ BASINA SIZDI

Mustafa Ceceli'den ya da Selin İmer'den aşk iddialarına herhangi bir yalanlama gelmedi. Bunun üzerine çiftin birlikteliğini kanıtlayan yeni görüntüler basına sızdı. İşte Ceceli-İmer çiftinin o görüntüleri:

mustfaceceli_selinimer1.jpgmustfaceceli_selinimer.jpg

BİRLİKTE AMERİKA’YA MI GİTTİLER? 

İkilinin, dün sabah 06.00 uçağıyla Atatürk Havalimanı’ndan ABD’ye uçtuğu ileri sürüldü. Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in, haklarında yapılan haberlerden bir süre uzak kalmak istedikleri iddia edildi.

"BİRBİRİMİZİN TARZINI BEĞENMİYORDUK"

Mustafa Ceceli, Sinem Hanım'dan boşanma nedeni olarak, "Birbirimizin tarzlarını beğenmiyor olmamız huzursuzluğa neden oluyordu. O huzursuzluğu bir türlü aşamadık. Boşanmamızın nedeni sadece ve sadece geçimsizliktir. Eşim dünyanın en mükemmel insanıdır. Neyim varsa eşimindir. Maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağım. Kanunlar onu ne kadar koruyorsa ben iki katı koruyacağım. Aile bütünlüğümüzü bozmayacağız" açıklaması yapmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.