Mustafa Ceceli... YANGINDAN MAL KAÇIRIR AÇIKLAMASI; "EVLENİYORUZ"!

Mustafa Ceceli... YANGINDAN MAL KAÇIRIR AÇIKLAMASI; "EVLENİYORUZ"!

Ceceli boşanma sonrası gelen ağır eleştiriler üzerine sosyal medya hesaplarını yorumlara kapattı ve dün Amerika/Miami’ye gitti. Bu haberlerin ardından Mustafa Ceceli ilk kez konuştu ve sürpriz bir açıklama yaptı:

Hürriyet'te yer alan habere göre Mustafa Ceceli, boşanma nedeni olarak 'Birbirimizin tarzını beğenmiyorduk. Neyim varsa eşimindir, aile bütünlüğümüzü bozmayacağız' açıklaması yaptı.

Ceceli çok geçmeden kalbini yeni bir aşka açtı. 37 yaşındaki ünlü şarkıcı sosyetenin havalı güzellerinden 34 yaşındaki Selin İmer ile olan birlikteliği gündeme bomba gibi düştü.

Ceceli bu haber sonrası gelen ağır eleştiriler üzerine sosyal medya hesaplarını yorumlara kapattı ve dün Amerika/Miami’ye gitti.

Bu haberlerin ardından Mustafa Ceceli ilk kez konuştu ve sürpriz bir açıklama yaptı:

"Öncelikle bilinmesini isterim ki bu bizim hayatımız ve atacağımız adımlarla alakalı kimseden izin almaya gerek olduğunu düşünmüyoruz. Defalarca dile getirmeme rağmen hala anlamak istemeyenlere bir kez daha hatırlatayım; Ahmed Hulusi bir şeyh değildir, cemaati yoktur, kimsenin hayatına karışmaz...

Dolayısıyla 'Birlikte yanına gitmişler' benzeri, iftiralara şaşırıyoruz. Şu anda ben Amerika'dayım Selin ise İstanbul'da.

Aldığımız ortak kararı sizlerle de paylaşmak isteriz... Dönünce evleneceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.