Mustafa Sandal - Melis Sütşurup... DÜĞÜN HEDİYELERİ ENGELLİLERE TESLİM EDİLDİ!

Mustafa Sandal - Melis Sütşurup... DÜĞÜN HEDİYELERİ ENGELLİLERE TESLİM EDİLDİ!

Engelsiz Yaşam Vakfı önceki gün Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup’un düğün töreninden elde edilen bağış geliri ile alınan tekerlekli sandalyeler ve giyim eşyalarını sahiplerine ulaştırdı.

Düğün hediyeleri Engellilere!

Ünlü çitten alkışlanacak hareket

“Çok güzel hareketler bunlar”

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup geçtiğimiz Haziran ayı başında İtalya’da Roma Büyükelçiliği’nde kıyılan nikah ile evlenerek dünya evine girmişlerdi.

Nikahtan sonra  Türkiye’ye dönen çift Marmaris’te yakın dostlarının katılımı ile de bir düğün organizasyonu yapmışlardı.

Ünlü çift düğünde gelecek olan hediyeler yerine Engelli bireyler için Engelsiz Yaşam Vakfına bağış yapılmasını istemiş ve bu davranışları da büyük takdir kazanmıştı.

İşte o bağışlar önceki gün yerini buldu ve Engelsiz Yaşam Vakfı elde edilen bağışlarla alınan tekerlekli sandalye ve giysileri Engelli bireylere teslim etti.

Ünlü pop müzik sanatçısı Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, üç yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz Haziran ayı başında nikahla taçlandırarak evlenmişlerdi.

İtalya'da dünya evine giren çiftin nikahları Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde sade bir törenli kıyılmıştı.

Nikah masasına oturan çift aile yakınları ve dostları için de11 Haziran’da Marmaris’de bir düğün töreni organize etmişlerdi.

Düğün törenine katılacak olan davetlilerden de ricada bulunarak hediye yerine Engelli bireyler için Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışta bulunmalarını istemişlerdi.

Herkesten takdir toplayan davranışları sonucunda da Engelsiz Yaşam Vakfı önceki gün Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup’un düğün töreninden elde edilen bağış geliri ile alınan tekerlekli sandalyeler ve giyim eşyalarını sahiplerine ulaştırdı.

Etiler No:1903’de düzenlenen yemekli basın toplantısına aileleri ile birlikte katılan otuz beş Engelli bireye tekerlekli sandalyeleri ve giyim eşyaları Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan ile vakıf yönetim kurulu üyeleri ve Beykoz Engelliler Derneği Başkanı Hasan Polat’ın katılımı ile teslim edildi.

melissutsurup-paylasim.jpg

Törende bir konuşma yapan Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan “Sevgili vakıf dostumuz ve sanatçımız Mustafa Sandal ve kıymetli eşi Melis hanıma buradan vakfımız ve Engelli bireyler adına çok teşekkür ederim.

Gerçekten takdir edilecek bir davranış sergileyerek önünde engel olan insanlara destek oldular.

Onların bu davranışının örnek olmasını diler, tekrar mutluluklar dilerim” dedi.

Elde edilen gelir ile ilgili olarak Engelsiz Yaşam Vakfı’nın açıklaması ise şöyle:

Vakfımıza  Bağışçılarımız  Mustafa ve Melis Sütşurup Sandal çiftinin yaptıkları bağışlardan;

 
* 1  adet Akülü Tekerlekli Sandalye, 13 yaşında Gebze’de ikamet eden, %88 Serebral Palsy Rüzgar Batu Ceylan’a,


* 1 adet Aküsüz Tekerlekli Sandalye, 48 yaşında Ümraniye’de ikamet etmekte olan %90 Spastik Paraparazi Hikmat Karadağ’a,


* 1 adet Aküsüz Tekerlekli Sandalye, 47 yaşında Beykoz’da ikamet etmekte  %92 Ortopedik Engelli Mahmut Olmuştur’a,


* 1 adet Aküsüz Tekerlekli Sandalye  13 yaşında Ümraniye’de ikamet etmekte olan %90 Tüm Vücut Fonksiyonu kaybı olan Canpolat Bilgire’e,

* Ayrıca 20 Kadın, Çocuk ve Erkek Engelli Bireylere  Muhtelif Giyim Hediye edilmiş ve yaklaşık otuz beş  Engelli Birey ve Ailelere  Etiler 1903 Mekanını ev sahipliğinde öğle yemeği ikram edilmiştir.

Bağışçılar Mustafa ve Melis Sütşurup Sandal çifti adına yapılan toplantıya vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan, yönetim kurulu üyeleri Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Arif Işık, pr sorumlusu Caner Budak ile Beykoz Engelliler Derneği Başkanı Hasan Polat katıldılar.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.