Müstakbel Damat... BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ!

Müstakbel Damat... BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ!

11 Kasım’da vizyona girecek olan Müstakbel Damat filminin basın toplantısı Portaxe’de gerçekleşti.

11 Kasım’da vizyona girecek olan ve başrollerini İlker Ayrık, Erdal Özyağcılar ve Hande Soral’ın paylaştığı oyuncu kadrosunda ise Nilgün Kasapbaşoğlu, Ayça Erturan,Aykut Taşkın, Suat Sungur, Ahu Sungur, Bilge Şen, Ferdi Akarnur, Ilgıt Uçum, Serkan Özcezarlı, M. Serdar Fırat ve Yücel Erten gibi değerli oyuncuların yer aldığı Müstakbel Damat filminin basın toplantısı Portaxe’de gerçekleşti. 

Pervasız Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği filmin çekimleri, ağırlıklı olarak Kıbrıs’ta gerçekleşti.

Çekimlerinin beş hafta sürdüğü Müstakbel Damat filminin pandemiden önce 13 Mart’ta vizyona girmesi bekleniyordu. Ancak yasakların gelmesi ile vizyon tarihi ertelenmişti. 

Çekimleri 3 yıl önce tamamlanan filmde oyuncular, önceki gün basın mensuplarının sorularını yanıtladı . 

İlker Ayrık” Filmde kendini kayınpederine sevdirmeye çalışan bir adamın yaşadığı aksaklıklar kaleme alınmışken hikaye gerçek oldu ve 3 yıl boyunca yaşamadığımız aksaklık kalmadı.

Dünyada bir ilk gerçekleşti ve pandemi ile karşı karşıya kaldık. Evlenenler, çocuğu olanlar oldu bu süreçte.

Filmde bazı sahneler ve atışmalar Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi Kadıköy’de yenememesi üzerineydi ama bu süreçte iki kere Fenerbahçe yenildi falan çok şey değişti arkadaşlar, şaka bir yana güzel bir film bekliyor sinema sevenleri.

Beş hafta Kıbrıs’ta kalınca tabi Kıbrıs şivesini de kaptık bir güzel. Ben döndüğümde bir on gün daha şiveli konuşmaya devam ettim.” Şeklinde konuştu. 

Üç yıl önce gala günü yasaklarla karşılaştığı filmi için “Dijital platformda yayınlamak istemedim çünkü sinema sektörü büyük bir aile büyük bir mecra ve herkesin nasiplenmesini istedim bu filmden açıkçası. Gişesi bol olsun” dedi.

İKİNCİ ÇOCUĞU İKİNCİ FİLME YETİŞTİRİRİM

Hande Soral “Çok keyifliydi benim için, aslında ben hamileliği ikinci seriye saklamıştım ama baktım film vizyona giremiyor bari ben doğurayım dedim artık ikinci çocuğu ikinci filme yetiştirim diye düşünüyorum” diyerek herkesi güldürdü. 


NAZAR BONCUĞU SEBEP OLDU

Basın toplantısına yurt dışında dizi setinden sürpriz olarak bağlanan Erdal Özyağcılar ise “Herkese çok selamlar, çok mutluyum film vizyona girebileceği için, hepimizin malumu pandemi sürecini atlattık çok şükür normale döndük, aslında her şey İlker’in yüzünden oldu, çekimler başladığında bana nazar boncuğu taktı ve taktığı boncuk parçalandı, şaka bir yana gişesi bol yolu açık olsun” diyerek düşüncelerini dile getirdi. 

FİLMİN KONUSU;

Hasan (İlker Ayrık) ve Sema (Hande Soral) büyük bir aşkla birbirlerine bağlılardır. Sema’nın hamile kalması ile acil evlenme kararı alan çift, Sema’nın Kıbrıs’ta yaşayan ailesinden izin almak için yola çıkarlar.

Hasan’nın Sema’ya talip olduğunu anlatmaya çalışırken başından geçen sakarlıklar her şeyi berbat etmesinin hikayesini konu alan filmde, Erdal Özyağcılar Çetin Ali ( Sema’nın babası) rolünde sevenlerinin karşısına çıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.