Mutlu Kaya... TEDAVİ SÜRECİNDE BEKLENEN ADIM ATILDI!

Mutlu Kaya... TEDAVİ SÜRECİNDE BEKLENEN ADIM ATILDI!

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın fizik tedavisi için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevkinin ardından Sibel Can sosyal medya hesabından emeği geçenlere teşekkür etti.

Mutlu Kaya'dan sevindirici haberler geldi. Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan, Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'ndeki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya'dan beklenen haber geldi.

Diyarbakır'daki tedavisinin ardından fiziktedavi ve rehabilitasyon için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevk edildi. Kaya, kendisini uğurlamaya gelen yakınlarına el sallayarak tebessüm etti.

mutlu-2.jpg

Kaya, tedavisinin 51. gününde Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden ambulansla alınarak, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki helikopter pistine getirildi.

mutlu.jpg

Burada sağlık ekiplerinin kontrolünde sedye ile ambulans helikoptere taşınan Kaya, kendisini uğurlamaya gelen yakınlarına el sallayarak tebessüm etti.

Kaya'nın yolculuk öncesinde gözyaşı döktüğü görüldü. Ağabeyi Muhammed Kaya ve yakınları tarafından uğurlanan Kaya'nın annesi ve babasının da uçakla Ankara'ya gittiği bildirildi.

 

sibelcan_mutlukaya_twet-001.jpg

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.