Mutlu Ol Yeter... SOYGUN ŞOKU!

Mutlu Ol Yeter... SOYGUN ŞOKU!

ATV ekranlarının yeni dizisi Mutlu Ol Yeter. 26 Nisan Pazar akşamı 3.. bölümüyle ekranlarda....

PARAMPARÇA 4 DALDA ADAY

Dünyanın en büyük yapım şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği ve yayınlandığı günden bu yana ekranların en çok izlenen dizisi olan Paramparça’nın soundtrack’i ‘Su Gibi Gözlerin’, 21. Kral Türkiye Müzik Ödülleri’nde 4 dalda aday adayı gösterildi.

4 FARKLI KATEGORİDE YARIŞACAK

Sözlerini İntizar’ın yazdığı ve seslendirdiği, müziğini Ayşe Önder’in yaptığı ‘Su Gibi Gözlerin’de dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya da dizinin ve klibin yönetmeni Cevdet Mercan’a ait olan şiire sesiyle can verdi. ‘Su Gibi Gözlerin’, ‘En İyi Dizi Müziği’, ‘En İyi Şarkı’, ‘En İyi Kadın Sanatçı’ ve ‘En İyi Klip’ dallarında aday olmak için ön oylamaya sunuldu.

OYLAMAYI HALK YAPACAK

Müzik konusunda uzman 200 kişilik jüri ve halkın vereceği oylarla belirlenecek adaylık için internet üzerinden, ‘ktmo.kralmuzik.com.tr’ adresinden 1 Mayıs 2015 tarihine kadar oylama yapılabilecek.

ÜÇ GÜNDE 1.5 MİLYON KİŞİ DİNLEDİ

Sosyal medyada yayınlandığı ilk üç günde 1.5 milyon kişi tarafından tıklanarak rekor kıran ‘Su Gibi Sözlerin’ bugüne kadar sadece dizinin resmi youtube hesabından 12 milyona yakın izleyiciye ulaştı. iTunes’de ise şarkı ve cep telefon melodisi olarak en çok indirilen içerik oldu.

3.Bölüm Özeti:

Can sabah uyanır ve karşılaştığı görüntüyle şoke olur. Evin her yeri bilmediği, tanımadığı eşyalarla doludur. Kısa süre sonra bu işin sorumlusunun Babür olduğunu öğrenir. Ne yaparsa yapsın Can’ı mutlu edemeyen Babür,  yeni bir şey denemeye karar verir. Yaptığı şey memleketinde hırsızlık sayılmamaktadır. Fakat İstasyon mahallesinde korkunç bir krize yol açar.

 Babür, Can’ı mutlu edeceğim derken büyük bir suçun ortağı yapar. Mahalleye dadanan hırsız yüzünden herkesi korku kaplar. Güneş bu korkudan faydalanıp mahalleyi yönetecek yollar aramaya başlar, insanları daha da tedirgin edip sözünden çıkmamalarını sağlamaya çalışır. Can ve Babür gizlice her şeyi yerine koymaya çalışırken, Güneş’in liderliğinde mahalle timleri hırsızları yakalamaya çalışır.

Tüm bunlar olurken kimse Zeynep’in annesinin zorla tanıştırdığı ‘hayırlı kısmet’ Harun ile görüştüğünü fark etmez bile. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.