`Mutluluğun Adresi`... İDO TATLISES, SESİ VE YÜREĞİ İLE MİNİK KALPLERİN YANINDA !..

`Mutluluğun Adresi`... İDO TATLISES, SESİ VE YÜREĞİ İLE MİNİK KALPLERİN YANINDA !..

İdo Tatlıses, sosyal sorumluluk projeleri ve yardımları her geçen gün çığ gibi büyüyen `Mutluluğun Adresi` grubunun tanıtım videosuna, sesiyle hayat verdi...

Haber; Mehmet KARADEMİR

Bugüne kadar grubun sosyal sorumluluk projelerine elinden geldiğince destek olmaya çalışan İdo Tatlıses, bu kez de sesiyle ve şarkısıyla gruba destek oldu.

Ağırlıklı olarak öğrencilerden oluşan ve tamamıyla gönüllülük esasına dayanan bir topluluk olan grup, dernekleşerek her geçen gün çok daha başarılı projelere imza atmaya devam ediyor.

17 Ağustos'da Zekeriyaköy Koopratifinde gerçekleştirilen pikniğe de katılan İdo Tatlıses, hem şarkıları hem sempatik tavırları hem de kimsesiz çocuklara göstermiş olduğu sıcakkanlı yaklaşımıyla piknikte büyük sempati toplamıştı.

Bu tip sosyal sorumluluk projelerini her zaman desteklediğini söyleyen Tatlıses, grubun bundan sonraki faaliyetlerine de elinden geldiğince destek vereceğinin sözünü de piknikte vermişti.

Mutluluğun Adresi ekibi, Türkiye'nin her bölgesinden ve her meslek gurubundan gönüllüleri grubu desteklemeye davet ediyor.

Sizlerde grubun aktivitelerine sponsor olmak yada destek olmak için gruba 'Facebook' dan ' MUTLULUGUNADRESİ' nden ulaşabilirsiniz.

İŞTE İDO TATLISES'İN SESİYLE HAYAT VERDİĞİ 'MUTLULUĞUN ADRESİ' GRUBUNUN TANITIM VİDEOSU...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.