'Nadide Hayat'... MACERA DOLU BİR ÇAĞAN IRMAK FİLMİ !..

'Nadide Hayat'... MACERA DOLU BİR ÇAĞAN IRMAK FİLMİ !..

Çağan Irmak’ın merakla beklenen, TAFF yapımı filmi Nadide Hayat, birbirinden keyifli sahneleriyle damgasını vuracak.

Filmin başrol oyuncusu Demet Akbağ’ın özel ders alarak suyun altına indiği filmdeki bazı sahneler ‘SAT Komandoları’nın görüntülerini aratmadı. 

Demet Akbağ ve genç oyuncular, şişme botlarla tekneden karaya çıkmak için yol alırken, çıkarma yapan komandolar gibi görünüyordu. Dalış kıyafetleriyle tekneden denize girmeye hazırlanan oyuncular, operasyon öncesi komandolar gibi yan yana dizilince set ekibi “Nadide Hayat’ın komandoları” benzetmesini yaptı. Set bu espriyle kahkahaya boğuldu. 

Nadide Hayat; 50 yaşında, eşini kaybettikten sonra hayatı bir anda değişen Nadide’nin keyifli hikayesini konu alıyor. Nadide, bir gün gazetede gördüğü bir haberin ardından kendini önce okul sıralarında sonra mavi sulara açıldığı bir maceranın içinde buluyor. 

TAFF’ın yapımcılığını üstlendiği filmde Demet Akbağ’a başarılı oyuncu Yetkin Dikinciler eşlik ederken, kadroda Sevil Akı, Batuhan Begimgil, Çisem Çancı, Efecan Şenolsun, Irmak Örnek, Ümit Erlim, Sadi Celil Cengiz , Gizem Erdem, Burak Can, Ali Karagöz, Doruk Kaya Sevir ve Tarık Tarcan gibi isimler de bulunuyor. Nadide Hayat 18 Aralık’ta vizyonda olacak!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.