Naomi Campbell... KIZIYLA İLK KEZ OBJEKTİF KARŞISINDA!

Naomi Campbell... KIZIYLA İLK KEZ OBJEKTİF KARŞISINDA!

Geçtiğimiz mayıs ayında anne olan model ve oyuncu Naomi Campbell, kızıyla birlikte ilk kez objektif karşısında poz verdi.

90'lı yılların ünlü modeli Naomi Campbell, geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla anne olduğunu duyurmuştu.

Çocuğuyla ilgili birçok ayrıntıyı gizli tutan Campbell, kızının dünyaya nasıl geldiğini ve babasının kim olduğunu da açıklamamıştı.

BEBEĞİNİN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

51 yaşındaki oyuncu, ilk kez bebeğiyle Vogue İngiltere Dergisi için objektif karşısına geçti.

"EVLAT EDİNMEDİM"

Naomi Campbell, ayrıca çocuğuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Evlat edinmedim. O benim kızım." ifadelerini kullandı.

KAPAK OLAN İLK SİYAHİ KADIN

Daha önce ismi Leonardo DiCaprio, Usher ve Robert De Niro gibi isimlerle de anılan dünyaca ünlü model, 1988’de Vogue’a kapak olan ilk siyahi kadın olma özelliğini taşıyor.

"KARİYER İÇİN RUH EŞİMİ FEDA ETTİM"

Geçtiğimiz aylarda samimi açıklamalarda bulunan Naomi Campbell, ideal bir ilişki fikrini ikinci plana atarak, kariyeri için önemli bir fedakarlıkta bulunduğunu söylemişti.

The Cut'a konuşan Campbell, "Yaptığım fedakarlığın beni gerçekten anlayacak bir ruh eşi olduğunu söyleyebilirim." şeklinde konuşmuştu.

İKİ KEZ NİŞAN ATTI

Öte yandan Naomi Campbell, 1993'te "U2" grubunun basçısı Adam Clayton ile daha sonra ise İtalyan iş insanı Flavio Briatore'yle nişanlanmıştı. İkili, dört yıllık birlikteliğin ardından 2002'de ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.