Nasipse Adayız...ERCAN KESAL'İN İLK UZUN METRAJLI FİLMİ!..

Nasipse Adayız...ERCAN KESAL'İN İLK UZUN METRAJLI FİLMİ!..

Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği ilk uzun metraj filmi ‘Nasipse Adayız’, dünya prömiyerini 25Ocak Cumartesi günü Avrupa’nın önemli festivallerinden Uluslararası Rotterdam Film Festivali’nde gerçekleştirecek.

Bu hafta ilk kez festival seyircisi ile buluşacak afişi ve fragmanı da yayında olan filmin başrollerinde Ercan Kesal, Selin Yeninci, İnanç Konukçu ve Muttalip Müjdeci yer alırken onlara konuk oyuncu olarak Nazan Kesal ve Valeriu Andriuta eşlik ediyorlar.

 

Ercan Kesal’ın aynı adlı romanından uyarlanan ‘Nasipse Adayız’, İstanbul’da bir belediyenin başkan aday adayı olan doktor Kemal Güner’in bir günde geçen trajikomik hikayesini konu alıyor.  

Yapımcılığını Ay Yapım, Poyraz Film, Thalia Production ve Living Pictures gerçekleştirdiği film Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Sırbistan Film Fonu tarafından desteklendi.

Filmin görüntü yönetmenliğini Barbu Balasoiu üstlenirken, Ali Aga kurgusunu, Oya Köseoğlu da sanat yönetmenliğini yaptı. Türkiye-Sırbistan ortak projesi ‘Nasipse Adayız’, Rotterdam’daki dünya galasının ardından 2020’nin ikinci yarısında Türkiye’de sinemaseverlerle buluşacak.

 

 

 

 

 

 

Nasipse Adayız Fragman

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.