Natalie Portman... İHANETİ AFFEDECEK Mİ?

Natalie Portman... İHANETİ AFFEDECEK Mİ?

Natalie Portman, son günlerde evliliğindeki kara bulutlarla gündemden düşmüyor. Portman'ın, 2012'de evlendiği Benjamin Millepied ile evliliğinde sorunlar yaşadığı ve hatta aldatıldığı söyleniyor.

Hollywood’un güzel ve başarılı kadınlarından biri olan Natalie Portman, son zamanlarda özel hayatıyla dikkat çekiyor.

2009 yılında Siyah Kuğu (Black Swan) filminin çekimlerinde tanışan Millepied ve Portman, 2010’da nişanlanmış ve 2012’de evlenmişti. Portman, filmle Oscar’da “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alırken ilk çocuklarına hamileydi ve konuşmasında “Filmin koreografisini yapan ve şimdi bana hayatımın en önemli rolünü veren güzel aşkım Benjamin Millepied’e” diyerek adeta aşkını dile getirmişti. Çiftin iki de çocuğu olmuştu.

Şimdi ise gösteri dünyasının örnek gösterdiği çift, ayrılık haberleriyle gündemde.

Bir süredir sorunlar yaşayan çift, evliliklerini kurtarmaya çalışırken Millepied’in 25 yaşındaki iklim aktivisti Camille Étienne ile birlikte olduğu konuşuluyor.

Étienne, Greta Thunberg’in de arkadaşı ve çevre üzerine bir dizi kısa film çekti, ayrıca bir de kitabı var. 2020 yılında da Vanity Fair tarafından “2020’nin 50 Fransız Kadını” listesinde yer almıştı.

Ünlü çiftin geçen yıl ayrıldığı ancak sorunlarını aşmayı başardığı, bu defa da aldatılma haberleriyle sarsıldıkları belirtiliyor. Basına sızan fotoğraflarda eski New York City Balesi baş dansçısı Millepied’in, Camille Étienne ile vakit geçirdiği görülüyor.

Portman ve Millepied çiftine yakın bir kaynak ise, “Ayrılmadılar ve işleri yoluna koymaya çalışıyorlar. Ben, Natalie’nin kendisini affetmesi için elinden gelen her şeyi yapıyor. Onu ve ailesini seviyor” diye konuştu.

Portman ve Millepied’in Cannes Film Festivali’nde beraber görüntülenmemeleri de ilişkileriyle ilgili çıkan haberleri güçlendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.