Nazan Öncel... SON KEŞFİ UFUK ŞENEL İLE DÜET YAPTI...

Nazan Öncel... SON KEŞFİ UFUK ŞENEL İLE DÜET YAPTI...

Nazan Öncel, geçtiğimiz günlerde yayınlanan “Madalyon” isimli şarkısının video klibinde oynattığı son keşfi Ufuk Şenel’i seyircilerin arasından sahneye davet edip, "Arazi" isimli parçayı birlikte seslendirdi.

Şarkılarıyla nice nesiller yetiştiren Nazan Öncel, önceki akşam muhteşem performansıyla Kadıköy Dorock XL‘da sahne aldı.

Nazan Öncel, geçtiğimiz günlerde yayınlanan “Madalyon” isimli şarkısının video klibinde oynattığı son keşfi Ufuk Şenel’i seyircilerin arasından sahneye davet etti.

Öncel, genç şarkıcının yeni çıkan albümünde birlikte düet yaptığı söz ve müziği Nazan Öncel imzası taşıyan “Arazi” isimli parçayı sahnede birlikte seslendirdi.

Muhteşem performansın hemen ardından genç müzisyeni seyirciyle tanıştıran Nazan Öncel, aynı zamanda müzik prodüktörlüğünü yaptığı Ufuk Şenel’in ilk albümü olan “Ufuk Çizgisi”nin de isim anası olduğunu söyleyerek bazı açıklamalarda bulundu: "Ufuk çok yetenekli bir genç.

Bu nedenle albümünde yer alan üç şarkımı Ufuk’a hediye ettim. Helali hoş olsun. Yakın bir zamanda Ufuk’u daha yakından tanıyacaksınız. Ufuk’un sesini beğendiğim kadar “Madalyon” video klibimde göstermiş olduğu oyunculuk performansını da çok beğendim.

Ekrana çok yakışıyor”  dedi.

Nazan Öncel konuşmasını bitirdikten sonra kendisini izlemeye gelen izleyiciler ile birlikte selfie çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.