Nefise Karatay…YAZ OKULU VE EĞİTİM BURSUYLA MUTLU OLDU!..

Nefise Karatay…YAZ OKULU VE EĞİTİM BURSUYLA MUTLU OLDU!..

Fidol Okulları'nda mezuniyet heyecanı yaşandı. Validebağ Korusu'nda, Hababam Sınıfı'nın çekildiği tarihi Adile Sultan Kasrı'nda gerçekleşen töreni, Nefise Karatay sundu.

Finlandiya eğitim sistemiyle dikkat çeken Fidol Okulları'nın kurucusu, eğitim uzmanı Faik Birgül, yaptığı konuşmada Köy Enstitülerine vurgu yaptı ve Fidol Okulları'nın kuruluşunda, Köy Enstitüleri'nden ilham aldıklarının altını çizdi.

FİNLANDİYA’DA SANAT OKULU

Faik Birgül ayrıca, dünyanın bir numaralı eğitim sistemine sahip ülkesi olarak kabul edilen Finlandiya'da, Fidol Okulları olarak bir sanat okulu açacaklarının müjdesini verdi.

MAYA DAY’A HEM EĞİTİM, HEM DE YAZ OKULU BURSU!..

Koşuyolu'ndaki Fidol İlkokulu ve Fidol Ortaokulu öğrencilerinin mezuniyet töreninde, gecenin sunucusu Nefise Karatay'a bir de sürpriz yapıldı.

Okul kurucusu Faik Birgül, Nefise Karatay'ın kızı Maya'ya hem eğitim bursu, hem de İngiltere'deki dil okulları FEGA'da yaz kampı ve dil kursu için burs hediye etti.

DİZİNİN BAŞSAVCISININ KIZI DA MEZUN OLDU!..

Ekranların çok izlenen "Yargı" dizisinin başsavcısı, başarılı oyuncu Rahmi Elhan'ın kızı Deniz Elhan da, Fidol İlkokulu 4. sınıfından mezun oldu.

thumbnail-rahmi-elhan-deniz-elhan.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.