Neguin... MADONNA'NIN DANSÇISI TÜRKİYE'DE...

Neguin... MADONNA'NIN DANSÇISI TÜRKİYE'DE...

Bu yıl “İyileştiren Şeyler” temasıyla yola çıkan !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nde,dünyanın en iyi break dansçılarından Neguin’in düzenleyeceği dans atölyesi de yer alıyor.

Bu yıl “İyileştiren Şeyler” temasıyla yola çıkan !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, müzik festivali !f music ile de bedenlere ve zihinlere ‘şifa’ dağıtmaya hazırlanıyor. Festivalde dünyanın en prestijli break dance yarışması "Red Bull BC One"da defalarca birincilik kazanmış, dünyanın en iyi break dansçılarından Neguin’in düzenleyeceği dans atölyesi de yer alıyor. !f music kapsamında düzenlenecek atölye ile break dansın ruhunu katılımcılarına aktaracak. Neguin, müziğin kült ismi Madonna ile yaptığı danslarla da tanınıyor.

!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, !f music kapsamında yılın en iyi müzik filmlerini ve etkinliklerini müzikseverlerle buluşturuyor. İz bırakacak filmlerin yanı sıra ‘#ŞifaOlsun’ mottosuyla bomontiada’da, Alt Sanat Mekan’ında gerçekleşecek etkinliklerle katılımcılar müzikle ‘şifa’ bulmanın yollarını arayacaklar. !f music’in bu kapsamdaki konuklarından biri de dünyaca ünlü dansçı, koreograf, dövüş sanatları ustası B-boy Neguin olacak. Katılımcılar Neguin’in 25 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek atölyesinde, dansın bedensel, zihinsel ve spiritüel ögeleriyle farklı bir yolculuğa çıkacak. 

Dünyanın en kapsamlı break dance turnuvası "Red Bull BC One"da pek çok kez birincilik kazanmış Neguin ayrıca Madonna’nın 88 turne yaptığı "MDNA" turnesinde de baş dansçı olarak yer almıştı.

 

neguin_madonna.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.