Nermin Kutlu... KAŞLARINIZA VE YÜZÜNÜZE SİHİRLİ BİR DOKUNUŞ!

Nermin Kutlu... KAŞLARINIZA VE YÜZÜNÜZE SİHİRLİ BİR DOKUNUŞ!

Anadolu Yakası'nın eşsiz ve kaliteli hizmet veren en eski güzellik merkezlerinden olan ‘Kız Kulesi Güzellik Merkezi’ sahibesi başarılı işkadını estetisyen Nermin Kutlu, kadınların doğal güzelliklerini ön plana çıkartıyor.

KIŞA GİRERKEN YÜZÜNÜZE SİZİ DAHA İYİ İFADE EDEN BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRIN


Ameliyat ve cerrahi müdahale olmaksızın yalnızca doğal yöntemler ve kendi özel yosun bileşimi formülleri ile mucizeler yaratan Nermin Kutlu, sahibesi olduğu Kız Kulesi Güzellik Merkezi’nde​ 20 yıllık tecrübesi ile oldukça iddialı.


İstanbul Güzellik Uzmanları Odası Yönetim Kurulu üyeliği de yapan Kutlu, yalnızca kendi merkezlerinde uygulanan kaş çıkartma tekniği ile sayısız kadının yüz ifadesini yeniden yaratmaya destek olduklarını belirtti.


Bu çok özel tekniğin Anadolu Yakası’nda yalnızca kendi merkezlerinde uygulandığını söyleyen Kutlu, kaş roller sistemi ve kök hücre desteği ile 3 ay süren bir tedavi sonucu yeni kaş oluşumunun gerçekleştiğini söyledi.

Kişinin yüz şekline en uygun kaş tasarımını yaptıklarını da belirten başarılı iş kadını, kaş dizaynının yanı sıra, cilt bakımı, lazer epilasyon, saç tasarımı ve makyaj, anti aging, leke tedavisi ve bakımı, nano teknolojik maske ile ameliyatsız yüz gerdirme, akne izlerini roller sistem ile silme, göğüs sarkmalarına karşı özel bakımın da diğer hizmetlerinden bazıları olduğunu sözlerine ekledi.


‘Her kadının doğal bir güzelliği elbette vardır. Önemli olan bu güzelliği yansıtabilmek ve koruyabilmektir’ diyen Kutlu, sözlerine 'Kadınların kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olmanın ve fark yaratmanın işinin en keyifli yönü' olduğunu da eklemeyi ihmal etmedi.

 

NERMİN KUTLU'NUN SİHİRLİ DOKUNUŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum