Neslihan Atagül Doğulu... ÇAKAL CARLOSA' BENZETİLDİ!

Neslihan Atagül Doğulu... ÇAKAL CARLOSA' BENZETİLDİ!

Neslihan Atagül Doğulu, sağlık problemleri nedeniyle başrolünde yer aldığı 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrıldığını açıklamıştı. Seren Serengil ve aynı programdaki sunucu arkadaşları, başarılı oyuncu hakkında bir iddia ortaya attı.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu ve yorumcusu Seren Serengil, Neslihan Atagül Doğulu hakkındaki açıklamasıyla magazin gündemini salladı.

'Sefirin Kızı' dizisinde Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu ile başrolü paylaşan Neslihan Atagül Doğulu, geçtiğimiz aylarda rahatsızlanması nedeniyle 10 gün rapor almış ve çekimlere ara vermişti.

Oyuncuya, 'geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi konmuştu.

Seren Serengil, setlerin temposuna dayanamayacağı gerekçesiyle diziden ayrılma kararı alan Neslihan Atagü Doğulu'yu hedef alarak, ağır ithamlarda bulundu.

'ÇAKAL CARLOS' BENZETMESİ 

'Söylemezsem Olmaz' yorumcuları, "Biraz dinlenmeye ihtiyacım var" açıklamasını yapan Atagül'ün etik dışı davrandığını ve hastalığını bahane ederek projeden ayrıldığını iddia etti.

"Kavga ettiler ve işi bırakmak istedi ama tazminat ödememek için rapor aldı" suçlaması yapılan 28 yaşındaki oyuncuya, 'Çakal Carlos' benzetmesi yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.