Neslihan Maltepe... `DOĞAL ÜRÜNLER FUARI`NDA, DOĞAL BİR GÜZEL !..

Neslihan Maltepe... `DOĞAL ÜRÜNLER FUARI`NDA, DOĞAL BİR GÜZEL !..

CNR Yeşil köy`de 8 ocak` da açılan 6.ncı Doğal,Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı`nda `Yeşil Kahve Çayı` ünlü model ve sunucu Neslihan Maltepe tarafından tanıtıldı.

'Doğal,Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı'nda Yeşil Kahve Çayı ünlü model ve sunucu Neslihan Maltepe tarafından tanıtıldı.Pazar gününe kadar açık kalacak olan fuarda ayrıca tanıtıma katılan hosteslerin yüzleri yeşil kahve ile boyanarak yeşil kahve ile cilde nasıl bakım yapıldığını ve faydalarını uygulamalı olarak anlattılar.

Yeşil kahve çayın insan vücuduna birçok yararı olduğunu belirten firma sahiplerinden Özcan bey ve Sedat Karataş özellikle zayıflamak isteyenlerden,tansiyonu olanlara,gün içersin de yorgunluk hissedenlere yardımcı olmak üzere poşette satışa sunulduğunu''açıkladı.

Ünlü sunucu ve model Neslihan Maltepe'de Alibaba kahvenin yeşil kahve çayını sık sık kullandığını ve formunu buna borçlu olduğunu söyledi. Firma sahibi Sedat Karataş ? biz dünya da bir ilki gerçekleştirdik, Dünya da ilk kez yeşil kahveyi demleyerek poşet çay halinde içime sunduk.

Satışını piyasaya lanse ettiğimiz ürünlerimizin, zayıflamaya yardımcı, ödem giderici, antioksidan ve doğal detoks özelliklerine sahip olması ve kullanım kolaylıkları nedeni ile piyasada bulunan diğer benzer ürünlere nazaran ürünlerimizi daha da ön plana çıkmaktadır, doğal çaylarımızı deneyen tüketicilerin ürünlerimizi beğeneceklerinden kesinlikle eminiz.? şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.