Neslihan Yavuzcan...GUINNEES REKORLAR KİTABINA GİRDİ!

Neslihan Yavuzcan...GUINNEES REKORLAR KİTABINA GİRDİ!

Neslihan Yavuzcan, yaşam ve nefes akademisinde eşi İsmail Başkaval ile birlikte yetiştirdiğidiği nefes koçları ile nefes seminerlerinde ve düzenledikleri nefes kamplarında insanların hayatına dokunuyor.. nefeslerine format atıyorlar..

Dönüştürcü doğal nefes ekolü kurucusu Yavuzcan,

 Nefes Koçluğu MYK (Mesleki Yeterlilik Kurumu) tarafından meslek olduktan sonra da çalışmalarına ekibi ile devam ediyor..

 

Guinnees rekorlar kitabına girdiler..

Türkiye’den Dünyaya Nefesi yaymak için geçtiğimiz 2018  yılda Didim Vegan festivalinde de 5489 kişinin katılımı ile aynı an da 5489 kişiye ‘Dünya Didim’de Nefes alıyor’ sloganı ile Nefes aldırarak Guinness rekorlar kitabına bile  girdiler..

KATILIMCILAR DÖNÜŞTÜRÜCÜ, DOĞAL, NEFES ALARAK, NEFES KAMPLARIMIZDA

RUH BEDEN ZİHİN DANSIYLA MUCİZELERİNİ  YAŞIYORLAR...

Neslihan Yavuzcan liderliğinde Yaşam ve  Nefes Akademi koçları hayatınıza dokunuyor...

Eski basketbolcu, basketbol antrenörü olan, 12 yıldır Nefes’in içinde ve son 7 yıldır, Uluslararası Nefes Eğitmeni ve Yaşam Koçu olan Neslihan Yavuzcan 3 yıl önce Yaşam ve Nefes Akademisi'ni kurdu.

Yetiştirdiği Dönüştürücü, Doğal Nefes ve Yaşam koçlarının sertifikaları ise, ‘Psikologlar ve Psikiyatristler Derneği ve Psikologlar Federasyonu tarafından onaylatarak bir ilki gerçekleştirdi. 

neslihanyavuzcan_nefesegitim1.jpg

Neslihan Yavuzcan ve ekibi, Ruh-Beden-Zihin Dansıyla Mucizeler gerçekleşen Nefes Kampları düzenlemekte, hem grup hem de kurumsal seminerler vermekte. 

DÖNÜŞTÜRÜCÜ DOĞAL NEFES İLE HAYATLARIMIZDA NE GİBİ DEĞİŞİMLER OLUYOR..

Nefes seminerlerimiz de, Doğal nefesinize dönüyor, sağlıklı, canlı, dinamik oluyorsunuz. Zihninizde sıkışıp kalmış sorunları farklı bakış açılarıyla çözümlüyor, yaşamdaki bolluk bilincinizin açılmasını sağlıyorsunuz.

Nefesinizle bir kez buluştuğunuzda ruhsal olarak her şey ile tam ve bütün olduğunuzu anlıyorsunuz. Gerçeği hatırlıyorsunuz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.