NEŞTERSİZ GÜZELLEŞİN!

NEŞTERSİZ GÜZELLEŞİN!

Henüz tanışmayanların pişman olduğu, tanışanlarınsa vazgeçemediği bir cilt ve vücut bakım yöntemi olan LPG, uzun süredir ülkemizde seçkin güzellik, medikal ve spa merkezlerinde uygulanmakta. Tamamen doğal ve non-invaziv bir incelme ve gençleşme yöntemi ol

Dünyanın en eski selülit ve yağ yakma teknolojisine sahip olan LPG markası, LPG adı ile anılan bir yöntem olarak bilinmektedir. Oysa LPG markası altında yağ yakımından selülit bakımına, lift masajından anti aging uygulamasına kadar pek çok bakıma ait yüksek teknolojik uygulamalar bulunmaktadır.

LPG'ye ait iki yeni cihaz olan Endermolab ve İntegral; İnanır Group güvencesi altında seçkin SPA merkezleri, güzellik salonları ve medikal merkezlerde müşteri memnuniyetinin başrol oyuncusu olarak hizmet vermektedir.

Sadece selülit ve yağ yakımında değil, aynı zamanda cildi pürüzsüzleştirerek gıdı sarkmaları, yüz ovalini toparlama gibi uygulamalar için de neştersiz güzellikte en çok tercih edilen yöntem olarak kullanılan yeni LPG, daha ilk uygulamadan itibaren ciltte görünür bir toparlama, canlanma ve gençlik ifadesi sağlıyor.

Neştersiz güzellikte kısa zamanda gençleşmenin formülü ? Yeni LPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.