Nezih Tuncay...DRAMINI MAGAZİNKOLİK GÖZLER ÖNÜNE SERMİŞTİ!..

Nezih Tuncay...DRAMINI MAGAZİNKOLİK GÖZLER ÖNÜNE SERMİŞTİ!..

Dün yaşama veda eden emektar oyuncu Nezih Tuncay'ın dramla dolu yaşamından bir kesiti magazinkolik.com, 15.08.2014 de yapmış olduğu bir haberde gözler önüne sermişti.

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Nezih Tuncay dün hayatını kaybetmiş bu acı haberi oyuncunun oğlu sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerine duyurmuştu.

Devekuşu Kabare’nin önemli oyuncularından olan bir döneme damgasını vuran Nezih Tuncay 71 yaşındaydı.. 

Ünlü oyuncunun sıkıntılı ve hastalıklarla geçen döneminde, akbil bile basamayacak kadar maddi anlamda güç, bir o kadar da hastalıklı ve içler acısı durumu magazinkolik.com kameralarına yansımıştı.

Çekilen görüntülerle o dönemde yapılan haber bir hayli ses getirerek, emektar ve gerçek sanatçıların dramlarına da bir kez daha parmak basmıştı.

Sırasıyla ArenaTiyatrosu, Sezer Sezin Tiyatrosu, Mücap Ofluoğlu Tiyatrosu ve Lale Oraloğlu Tiyatrosu'nda çalışan usta oyuncu Tuncay, uzun süre Devekuşu Kabare topluluğunda yer alan Mahallenin Muhtarları, Rus Gelin ve Yaprak Dökümü gibi çok sayıda dizide oynayarak halk tarafından oldukça beğenilen Tuncay, en son 12 Şubat 2016'da vizyona giren“Dünyanın En Güzel Kokusu” isimli filmde rol almıştı.

İŞTE EMEKTAR OYUNCU NEZİH TUNCAY'IN YAŞADIĞI DRAMI GÖZLER ÖNÜNE SEREN O HABER...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.