Nihat Doğan... ATA’MIZA İFTİRA ATAN ALÇAKTIR ŞEREFSİZDİR HAYSİYETSİZDİR NAMUSSUZDUR!

Nihat Doğan... ATA’MIZA İFTİRA ATAN ALÇAKTIR ŞEREFSİZDİR HAYSİYETSİZDİR NAMUSSUZDUR!

Nihat Doğan, dün İnstagram hesabından kendi dünya görüşüne sahip kişilerden bile büyük tepki alan bir paylaşıma imza attı...

Nihat Doğan'ın bu paylaşımı ve radikal çıkışı çok miktarda beğeni ve rekor sayıda yorum aldı...

İşte Nihat Doğan'ın o paylaşımı;

Atatürk'ün anasına Genelevde çalışıyordu die iftira atan alçaklar bu ülkenin dindarlarının ve siyasal islamcıların en büyük düşmanıdır.

Ahirette Cennet kapısının yolu Atatürk'ün anasına iftira atmaktan küfür etmekten geçmez tam tersine Allahın en nefret ettiği günahlardan biri Günah açmaktır kul hakkıdır.

Bu üslup Müslüman üslubu değildir.Bir Müslüman düşmanı dahi olsa o kişinin yatak odasını kurcalamaz bunlar kafirin fıtratı olan davranışlardır, bunu kafanıza sokun.

Biz Müslümanların en asli görevi Atatürk'ün emanet ettiği Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine taşımaktır.İslamı radikalize edip Atatürk'ün anasına veya Ataya küfreden ile Atatürkçülüğü radikalize edip Peygamberimize küfreden alçaklar aynı familyadan yani ruh ikizi olup tek elden yönetilmektedir.

Oyuna gelmeyin.

Atatürk bizim ortak değerimizdir bu ülkenin de çimentosudur.

Her insan gibi Atatürk'ün siyasi devrimleri inkılapları tabiki eleştirilebilir amma anasına Genelevde çalışıyordu yok efendim manevi kızı ile ilişkiye girdi demek suretiyle iftira atan alçaktır şerefsizdir haysiyetsizdir namussuzdur.

28 şubatta dindarların uğradığı zulmü unutmayın Atatürk'e hakaretler cumhuriyete küfürler ile başladı.Kemalist darbenin zemini hazırlamak istemiyor oyuna gelmeyin..Müslüman bir kere sokulduğu yerden bir kez daha sokulmaz.

Gazi Mustafa Kemal'in anası Zübeyde hanım hepimizin anasıdır ve Bu mübarek Berat kandilinde duam odur ki! Rabbim mekanını cennet eylesin..❤❤❤❤❤❤❤❤

nihatdogan_zubeydehanim_ataturk_.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.