Nihat Doğan... OĞLUNUN BURNUNDAKİ PROBLEM NE?

Nihat Doğan... OĞLUNUN BURNUNDAKİ PROBLEM NE?

Nihat Doğan'ın 1 yaşına basan oğlunun hemanjiom hastası olduğu ortaya çıktı. Oğlunun doğum gününde yapılan yorumlara tepki gösteren anne Arzu Doğan " Bir çok kişi oğlumun burnu hakkında yorum yaptı. Bebeğimin burnunda hemanjiom var. Tedavisi devam ediyor" diyerek tepki gösterdi.

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü türkücü Nihat Doğan'ın oğlunun burnunda damar büyümesi hastalığı olduğu öğrenildi. Ünlü türkücünün eşi Arzu Doğan oğlu Amin Badigan'ın 1. yaş doğum gününde yapılan yorumlara isyan etti.

Oğlunun dış görünüşüne yapılan yorumlara cevap veren Doğan " Bir çok kişi çocuğumun burnu hakkında yorum yaptı. Belki bir çok kişi bilmiyor bebeğimin burnunda hemanjiom var.

Doktorlar belli bir yaştan sonra kaybolacağını söylüyorlar. Ama yine de tedaviye devam ediyoruz. Bize sağlıklı bir çocuk verdiğin için tanrıya şükürler olsun. Geriye kalan şeyler çözülebilir. Umarım merakın çözülebilir " dedi. 

Hemanjiom hastalığı nedir 

Hemanjiom tüm yenidoğanların yaklaşık %2 ila 3'ünde meydana gelen iyi huylu bir damar büyümesidir. Prematüre bebeklerde, hemanjiom oluşumu daha sık görülür. Damar beni olarak da adlandırılan hemanjiomlar vücudun herhangi bir yerinde oluşabilir, ancak en yaygın olarak baş ve boyun bölgesinde yerleşir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.