Nihat Doğan... 'SADECE KAŞ YAPTIRDIM!'

Nihat Doğan... 'SADECE KAŞ YAPTIRDIM!'

Türkücü Nihat Doğan, Kıbrıs'taki bir hotel sahnesi öncesi duygusal açıklamalarıyla dikkat çekti. Oğlu Badıkan'dan ayrı kalmanın acısını dile getiren Doğan, gözyaşlarını zor tuttu.

“EVLATTAN ÖNCE, EVLATTAN SONRA” 

İranlı eski eşi Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile boşandıktan sonra oğlu Badıkan'ın İran'a dönmesiyle zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Doğan: 

“Ben babasız, yetim büyüdüm. Rabbim ömür verirse, oğlum benim gibi yetim büyümesin.” ifadeleriyle duygusal anlar yaşadı. 

b64e0d2d-db15-4e79-bbb8-2cfafbeb20fe.jpg

SİNEMA FİLMİNE HAZIRLANIYOR: “ŞAFAK SEZER’İ ÇOK İSTİYORUM” 

Sanat hayatında yeni bir döneme giren Nihat Doğan, bir süredir senaryosunu yazdığı sinema filmi projesi için son aşamaya geldiğini duyurdu. 

“Senaryo bitmek üzere. Casting süreciyle birlikte çekimlere geçeceğiz. Şafak Sezer’le görüştüm, onu dramatik bir rolde görmek istiyorum.” diyerek iddialı bir projeye hazırlandığını belirtti. Ayrıca yeni bir single da yolda! 

ESTETİK İDDİALARINA YANIT: “SEDA HANIM SUÇLUDUR!” 

Estetik yaptırdığı haberleriyle sosyal medyada gündem olan Doğan, değişen görünüşüne dair iddialara esprili bir dille cevap verdi. 

“Seda Hanım (Sayan) estetiğin bir numarası. Ben de ayrılık sürecinde kaşlarımı çok ovmuşum, döküldü. Sadece kaş yaptırdım.” diyerek kendine has üslubuyla konuyu aydınlattı. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.