Nil Burak...ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI!

Nil Burak...ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en çok turist ağırlayan şehri Girne’de açılan Les Ambassadeurs Otel’de ilk defa sahne alacak olan pop müziğin efsane ismi besteci ve yorumcu Nil Burak memleketinde kraliçeler gibi karşılandı.

Girne Les Ambassadeurs Otel’de ilk defa sahne alacak olan Nil Burak, 8 Haziran Cumartesi akşamı vereceği konser öncesi İstanbul’da yoğun bir hazırlık dönemi geçirdi.

Repertuarından sahne kostümüne, provalarından ayakkabılarına kadar her ayrıntıyı özenerek planlayan Nil Burak memleketi Kıbrıs’ta defalarca sahne almış olmasına rağmen Les Ambassadeurs Otel’de vereceği konserin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurguladı.

nilburak_kibris_karsilama.jpg

Les Ambassadeurs Otel’deki muhteşem Bayram programında 5 Haziran Çarşamba Rafet El Roman, 6 Haziran Perşembe Serdar Ortaç, 7 Haziran Cuma Yavuz Bingöl, 8 Haziran Cumartesi Nil Burak sahne alıyor.

nilburak_kibris1.jpgnilburak_kibris2.jpg

Les Ambassadeurs Otel hakkında

Açıldığı günden bu yana Kıbrıs'ın en gözde eğlence ve şans merkezlerinden  biri haline gelen Les Ambassadeurs Casino 4000 m2 alanıyla Girne Merkezde, şıklığı ve zerafetiyle müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiş ve her geçen gün gelişmekte olan profesyonel personel kadrosuyla dünyanın bir çok yerinden gelen misafirlere hizmet veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.