Nil Ünal...BAHAR AYINA PÜRÜZSÜZ BİR CİLT İLE NASIL GİRDİ?..

Nil Ünal...BAHAR AYINA PÜRÜZSÜZ BİR CİLT İLE NASIL GİRDİ?..

Bir dönem sahnelerde fırtına gibi esen ve halen güzelliği ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Nil Ünal, bahara pürüzsüz ve kadife gibi bir cilt ile girmenin püf noktalarını hayranları ile paylaştı.

Güzelliği ve parlak cildi ile her ortamda dikkatleri çeken Nil Ünal, cildinin pürüzsüz ve bebeksi oluşunun sebeplerini sevenleriyle şu sözleriyle paylaştı

"Ben estetiksiz bir yüze sahibim. Eminim bütün hanımlar da benim gibi neşter değmiş ameliyatlı yüzü sevmiyorlardır.

Güzellik uzmanım Hatice Cavaş'a cildimin duru, parlak ve pürüzsüz olmasında çok şey borçluyum.

Hatice'nin merkezinin bünyesinde bulundurduğu makinalar ile tanışmam beni çok mutlu etti. Bu makinaler sayesinde gayet sağlıklı ve acısız bir yöntemle yüzümdeki çizgilerde açilma ve pürüzsüz bir cilt elde ettik. Allaha çok şükür ki zaten çok sorunlu bir cilde sahip değildim. Malum kirli hava ve dış etkenler biz hanımların cildinde doğal olarak tahribatlar yaratabiliyor. Uzmanım bu konuda imdadıma yetişti ve istediğim bir cilde sahip olmama uyguladığı yöntemle yardımcı oldu. Bu uygulamayı ve bu medikal tedaviyi şiddetle tüm hanımlara ve de beylere öneriyorum."

Kozmetoloji ve güzellik uzmanı Hatice Cavaş, neştersiz, ameliyatsız cilt gençleştirme cihazı hakkında bilgileri ve merak edilenleri "Geç kalma Genç Kal" felesefesi ile yola çıkarak hem hanımlarl hem de beyler için şu şekilde açıkladı.

"Amerikadan sonra Türkiye de cihazın ismi radiage pelleve 6 ay içerisinde 4 defa uygulanıp 2_3 yıl kalıcılıgınını korumaktadır. Ciltte %90 oranında iyileşme sağlıyor radiage pelleve cihazı 28 yasında baslanıp 70 yaslara kadar etkisi kanıtlanmıştır.28 yasından sonra yaptıran kişiler ciltlerine yatırım olarak düşünmeleri gerekiyor.İleri yaslarda estetik,botox gibi işlemlere gerek duyulmuyor bu cihazı ureten firma 1969 dan bu yana estetik ve plastik cerrahların kullandığı estetik amaçlı makınaları üretiyodu o yıllardan bu yana nestersiz cihaz üzerinde çalışıyorlardı ve 1 yıldan bu yana radiage pelleve cihazını ürettiler tamamen medikal bir cihaz oldugundan dolayı ciltteki kolojen fıbrillerını küçülterek yenı kolojen uretımını sağlıyor ve 6 ay zarfında cilt istediğiniz noktaya gelıyor .FDA gıda ve ilaç idaresi tarafından onaylanmıştır."

Hatice Cavaş,"Ameliyatsız cilt gençleştirme(radiage pellve) kimyasal peeling, iğnesiz mezoterapi, medikal lazer ve daha bir çok uygulamalar için, meraklılarını hizmet verdiği kliniğe bekliyor.

İşte Sn:Hatice Cavaş'a ulaşabileceğimiz adres, sosyal medya hesapları ve internet sitesi bilgileri...

Novita Klinik
Manolyalı Sokak No:5 80620 3.Levent İstanbul / TÜRKİYE

İnstagram/HATICECAVAS

Tel: 0543 792 55 02

www.hatıcecavas.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.