Nilperi Şahinkaya... SÖZLÜ VE FİZİKİ SALDIRIYA DAVA AÇIYOR!

Nilperi Şahinkaya... SÖZLÜ VE FİZİKİ SALDIRIYA DAVA AÇIYOR!

Başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya, yemekli bir ortamda hem kendisine küfür eden hem de kavga çıkaran Burak Deniz'i affetmedi.

Burak Deniz'in üzgün olduğunu dile getirmesinin ardından avukatı aracılığıyla açıklama yapan Şahinkaya, dava açacağını duyurdu.

Şahmaran dizisinin çekimleri için Adana'da bulunan Burak Deniz'in dün gece gittiği bir otelde taşkınlık çıkartarak Nilperi Şahinkaya ve sevgilisiyle tartıştığı iddia edildi.

Oyuncunun sevgilisiyle oturduğu masaya giden Deniz'in oyuncuya küfür ettiği ve devamında kavga çıkardığı ileri sürüldü.

MENAJERLİK ŞİRKETİ KÜFÜR İDDİASINI YALANLADI

Şahinkaya ve sevgilisiyle tartışan hatta oyuncuya küfürler savuran Burak Deniz'in menajerlik şirketi olayın basına sızmasının ardından açıklama yaptı.

Deniz'in çok üzgün olduğu belirtilen açıklamada "Bugün Burak Deniz hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak bir yanlış anlaşılma sonucu yemekli bir ortamda iki taraf arasında yaşanan tartışmadan Burak Deniz'in kendi adına üzgün olduğunu belirtmek isteriz.

Ancak haberde ismi geçen oyuncu Nilperi Şahinkaya'ya herhangi bir küfür veya hakaret içerikli söz sarf edildiğine dair iddiaların gerçeği yansıtmadığının önemle altını çizer, yaşanılan tartışmanın başka hiçbir yere çekilmemesini rica ederiz" ifadelerine yer verildi.

"BURAK, NİLPERİ VE ERKEK ARKADŞINI KÜFÜR ETTİ"

Burak Deniz'in davranışları ve söylediklerini affetmeyen Nilperi Şahinkaya ise dava açmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncunun avukatı Nail Gönenli yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Müvekkil Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı ve diğer arkadaşının sözlü ve fiziksel saldırıya uğradığına ilişkin haberlerin basına yansıması ve Burak Deniz isimli oyuncunun menajeri tarafından haberlerin yalanlanması sebebiyle konuya ilişkin kamuoyunun bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti hasıl olmuştur.

15.09.2022 tarihinde Adana Altın Koza Film Festivalinde jüri üyesi olarak yer alan Müvekkil Nilperi Şahinkaya'nın konakladığı otelde müvekkil, erkek arkadaşı ve diğer arkadaşları ile bir aradayken daha önce hiçbir ortamda tanışmadığı Burak Deniz'in birkaç kez masaya oldukça alkollü bir şekilde gelip müvekkil ve yanındaki erkek arkadaşına sinkaflı küfürler ettiği, ortam gerginleşince müvekkilin masayı terk etmek zorunda kalması akabinde arkasından küfürlerine devam etmesi suretiyle hakaretlere maruz kalmıştır."

"DELİLLER ELİMİZDE YASAK HAKLARIMIZI KULLANACAĞIZ"

"Aynı zamanda ortamın gerginleşmesini engellemek isteyen müvekkilin yakın arkadaşı Deniz Akıncı'nın araya girmek istemesi sonucunda Burak Deniz'in kendisini darp etmek amacıyla yumruk sallaması şans eseri ilgili şahsın suratına gelmemiştir.

Burak Deniz tarafından müvekkil ve arkadaşlarına yönelik sinkaflı küfürleri, hakaret eylemleri ve fiziksel saldırısı sebebiyle her türlü somut delillerle tüm yasal haklarımızı kullanarak sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

YANIMIZA 4 KEZ GELDİ

Emre Yusufi olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “‘Çok sarhoşum ve muhtemelen buraya geldiğimi daha sonra hatırlamayacağım’ diyen Burak, toplamda masamıza dört defa gelip küfürlü tacizde bulundu.”

KÜFÜR YOK

BURAK Deniz olayla ilgili şunları söyledi: “Tabii ki küfür etmedim. Nilperi’yi tanırım.

Sadece selam verip, geyik yapmak istedim. 1 dakika bile durmadım zaten. Öyle bir tepki beklemiyordum.

Karşı taraf bir anda ayaklandı. Geç vakit, yorgunluk derken olay farklı yere gitti.

Evet, itiştik ama küfür olmadı. Anladığım; o gerildiğimiz beyefendi (Emre Yusufi) masaya gelmemden hoşnut olmadı.

Bunu garip şekilde belli edince, ben de şahsi algıladım. Şimdi ‘kadın hakları’ gibi bir yere gidiyor konu.

Benim hiçbir kadına öyle bir söylemim olmadı, olamaz. Geçmiş olsun diyelim, keşke yaşanmasaydı.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.