Nilüfer... KIZININ NASIL KORONA OLDUĞUNU ANLATTI!

Kızı Ayşe Nazlı'nın doğum gününde koronavirüse yakalandığını söyleyen Nilüfer, kendisinin testinin ise negatif çıktığını belirtti. Sanatçı yaşadığı sürecin tüm detaylarını sevenleriyle paylaştı.

Kızı Ayşe Nazlı'nın koronavirüse yakalandığı söyleyen Nilüfer, süreci anlatan bir açıklama yaptı.

Kızının baş ve boğaz ağrısı nedeniyle şüphelendiğini söyleyen şarkıcı, "Ayşe Nazlı'ya test yaptılar. Pozitif olduğu çıkınca, panik ve korku yaşadım...

Çocukluktan beri astım hikayem olduğu için kendime ayrı özen gösteriyorum. Kışın evden çıkmadım. Konser için bir girişimim olmadı. Oldukça korkuyorum.

Kızım da nereden kaptığını bilmiyor. Evde çalışanlar ve arkadaşları test yaptı, hepsi negatif çıktı. Ayşe Nazlı ayrı odaya geçti. Tuvaletleri ayırdık. Her şey çok iyi gitti. Ben de bir şey yok. Negatif çıktım. Aynı odada kaldık, aynı arabadaydık? Nasıl olabilir?

Mart ayının 19'unda istemeye istemeye sinovac oldum. Beğenmediğimiz sinovac mı bizi korudu?

Üçüncü doz aşımı iki defa rndevu aldım ama iptal ettim. Tüm doktorlarım üçüncüsü için Biontech olmam için ısrarcı.

İlk dozumu olurken video'mu paylaştım. Sinovac'ın reklamını yaptığımı bir kazanç elde ettiğimi söyleyenler oldu. Üzüldüm ve kırıldım. Böyle bir şey mümkün mü? Aşının beni koruduğuna inanıyorum.

Ayşe Nazlı da 3 Temmuz'da Biontech aşısının ilk dozunu oldu. İlk üç gün hafif ateşi oldu. Hafif geçiriyor. Dört gündür bir belirtisi yok. Tabii ki karantinadayız. Karantina biter bitmez İstanbul'a gidip üçüncü doz aşımı olacağım. Korkuruyorum, kısa zamanda üretildi biliyorum. Biontech'in daha fazla yan etkisi var benim de Alerjim var. Ama Hastane ortamında 3.doz aşımı olacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.