Nilüfer... SEVGİLİLER GÜNÜNDE KAYAHAN’I ANDI!

Nilüfer... SEVGİLİLER GÜNÜNDE KAYAHAN’I ANDI!

Sevgililer Gününde Günay Restaurant’ta Kırmızı sahne kıyafeti ile sevenlerinin karşısına çıkan Nilüfer, geçmişten günümüze kadar gelen en sevilen aşk şarkılarını seslendirdi.

Repertuarında, ‘’ Çok Uzaklarda’’, ‘’Böyle Ayrılık Olmaz’’, ‘’ İntizar’’ gibi şarkılara yer verirken sıra ‘’ Büyük Aşkım’’ isimli Kayahan şarkısına geldiğinde ; ‘’Ne yazık ki çok erken kaybettik onu, nurlar içinde yatsın..  

Dünya var olduğu müddetçe bu şarkılar var olacak. En çok istediği şey şarkıların en güzelini yapmaktı, sizlere sevdirebilmekti, bunu da başarabildi sanıyorum… ‘’ diyerek kısa süre önce kaybettiğimiz usta yorumcu ve besteci Kayahan’ı Günay sahnesinde  andı.

Programının ikinci yarısında kendisini dinlemeye gelen konuklar arasında bulunan şarkıcı Yeliz’i sahneye davet eden Nilüfer, Yeliz’ın ‘’ Çocukken birlikte şarkılar söylerdik, benim meşhur olmamın sahneye çıkmamın en büyük nedeni Nilüfer’dir’’ diyerek şarkısını seslendirdi.

nilufer_gunay_sevgililergunu.jpg

Günay Restaurant’ta ki konuklarına unutulmaz bir gece yaşatan Nilüfer, programını ‘’ Boş Vermişim’’ isimli sevilen şarkısı ile sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.