Niyazi Koyuncu...ROMANTİK ŞARKISINA FİLM TADINDA KLİP!

Geleneksel Karadeniz ezgilerini rock müzik ile birleştirerek evrensel bir ses yakalayan Niyazi Koyuncu; 2021 yılını yepyeni bir sound ile dinleyici karşısına çıkacağı romantik aşk şarkısı “Üryan” ile karşılıyor.

Özcan Alper İlk Kez Klip Çekti

Sözü ve düzenlemesi Çağatay KaDı’ya; müziği Niyazi Koyuncu’ya ait olan şarkının klibini ödüllü yönetmen Özcan Alper çekti. 

Üryan; yurt içi ve yurt dışı film festivallerinden aldığı ödüllerle adından söz ettiren başarılı yönetmen Özcan Alper’in ilk klip çalışması olarak da dikkat çekiyor. 

Niyazi Koyuncu klipte; beyazperdede Aidiyet filmindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Eylül Su Sapan ile kamera karşısına geçti. 

Şarkının naif ve duygusal atmosferine uygun olarak çekilen video klibin kısa film tadındaki görüntüleri de hafızlarda yer edecek.

Kazım Koyuncu’nun İzinde…

Müziğini abisi Kazım Koyuncu’dan miras alarak günümüze taşıyan Niyazi Koyuncu; Türkçe, Lazca ve Hemşince seslendirdiği şarkılar; etnikten rock’a uzanan geniş yelpazesi ve yeni yılda dinleyicilerine sunduğu yepyeni sound’u ile kariyerinde emin adımlarla yürümeye devam ediyor. 

2012 yılında ilk stüdyo albümü Muço Pa’yı çıkaran sanatçı takip eden yıllar içerisinde birçok önemli projede yer aldı

2016’da ikinci albümü “Liva”yı sevenleriyle buluşturan Koyuncu ardından yurt içi ve yurt dışında gerçekleşen birçok önemli festivalde yer aldı. 

Üryan

Söz: Çağatay KaDI

Müzik: Niyazi Koyuncu

Düzenleme: Çağatay KaDI

Mix: Aycan Yeter

Mastering: Poyraz Kılıç

Stüdyo Moda101

Ud: Özdemir Güz

Akustik Gitar: Çağatay KaDI

Bas Gitar: Poyraz Kılıç

Perküsyon: Barış Cem Songur

Klip yönetmeni ; Özcan Alper

Oyuncu; Eylül Su Sapan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.