Nükhet Duru... GÜZELLİK REÇETESİNİ AÇIKLADI!

Nükhet Duru... GÜZELLİK REÇETESİNİ AÇIKLADI!

"Tam Zamanında" isimli albümü ile Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan'ın misafiri olan Nükhet Duru samimi açıklamalar yaptı.

Uzun bir aradan sonra çıkardığı "Tam Zamanında" isimli albümü ile Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan'ın misafiri olan Nükhet Duru yeni albüm çalışmasından, evdeki yaşantısına kadar bir çok konuda Hopdedik Ayhan'ın sorduğu sorulara ilginç cevaplar verdi.

Bebeklerim Barış İçinde Yaşar...

Hopdedik Ayhan'nın sorduğu "iyi bir hayvan seversiniz, evde kediler ve köpekleriniz var. Peki barış içinde yaşayabiliyorlar mı?" sorusuna sanatçı şu cevabı verdi:

"Elbette, barış ne kelime,evde kedilerim ve köpeklerim resmen sarmaş dolaş uyurlar?Ben onları bebeklikten itibaren birlikte büyüttüm..Örneğin kedim küçük köpeğime sarılmadan asla huzur bulamıyor.Hayvanlar koşulsuz sever.Dışarıdan eve girdiğim andaki o muhabbet o sevinç hakikaten insana ayrı bir yaşam bağlılığı veriyor."

Nakış İşleyip Örgü örüyorum...

Evde televizyon izlerken vazgeçemediğim dizilerim vardır.Bir taraftan onlara bakarım,bir taraftan el işi yapar,nakış işler,örgü örerim.Hayatta boş oturamam.En fazla 20 dakika otururum,sonra ayağa kalkarım hiç bir şey yapamazsam merdivenli bir evim var,merdiven iner çıkarım...Durup dururken çekmece dağılmıştır deyip düzenli çekmeceye yeni bir şekil veririm.

Günümüzde samimi söyleyen şarkıcıya az rastlanıyor!

Sezen Aksu bu albümde birleştirici rolünü üstlendi.

Bu albümde Sezen Aksu hepimizi ekip olarak birbirine yakıştırdı. Mesela "bu düzenlemeyi o çok iyi yapar,şarkının burasında şu kişi olsun " gibi "ben sana,sen bana yakışırsın" diyerek yol gösterdi.Sezen Aksu şarkı söyleme biçimimi çok sevdiği için stüdyoda beni dinleyip keyif yapardı.O'da haklı,çünkü günümüzde samimi ve içten söyleyen şarkıcıya az rastlanıyor. E Sezen'le biz birbirimizi yıllardır tanıyoruz. O,şarkılar için en güzelinin olmasını istiyordu. Sezen Aksu bana hep "sana layık bir albüm çıkmalı ve bunda benim bir katkım olacaksa çok mutlu olurum" diyordu.Şu an eminim çok mutlu...

Temmuz Kadınıyım?

Kendimi tam bir temmuz kadını olarak ifade ediyorum. Şu yağmurlu ve soğuk günlerde Tanrı bana temmuzun kıymetini böyle bildiriyor.Yağmur berekettir,doğa yıkanıyor.Ve ben de bundan şikayet etmek yerine istifade ediyorum.Bu günler için bir sözüm vardır. "Yağmura saygımdan şemsiye açmam,güneşe sevgimden gölgeye kaçmam" derim.

Güzellik Reçetesi...

Günümüzde çok su içenin cildi güzel olur diye yanlış bir inanış var. Oysa çok fazla su içince bütün mineraller vücuttan gider.Elde pet şişe dakika başı su içmek yanlış.Cilt için en önemli şey yeşil sebzeleri çiğ tüketmektir.Onların içindeki selüloz cilde yarar.Gençler için bunu tavsiye ediyorum.Birde sadece beslenme değil insanlar içlerini iyi tutsunlar,hayata biraz iyimser yaklaşsınlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.