Nur Yerlitaş... ÜNLÜLER SEVDİKLERİ MEYVELERİ `NURELLA` İLE BERABER SEÇTİ !..

Nur Yerlitaş... ÜNLÜLER SEVDİKLERİ MEYVELERİ `NURELLA` İLE BERABER SEÇTİ !..

Meşrubat sektörünün önemli markası ve gözde ismi yeni lezzetini belirlemek amacıyla Türkiye`nin yeni fenomeni Nur Yerlitaş`la birlikte bir kampanya düzenledi.

Meşrubat sektörünün önemli markası ve gözde ismi yeni lezzetini belirlemek amacıyla Türkiye'nin yeni fenomeni Nur Yerlitaş'la birlikte düzenlediği 'Türkiye Yedigün'ün Yeni Meyvesini Seçiyor' kampanyasını, iletişimci Özgür Aras'ın ev sahipliğinde ünlü isimlerin katıldığı eğlenceli bir partiyle kutladı.

Nurella'nın kendine özgü tarzıyla ilgi odağı olduğu davete katılan ünlü konuklar, markanın yeni lezzeti için favorilerini belirledi.

Markanın en yeni lezzetini son zamanların gözde ismi Nur Yerlitaş ile birlikte seçiyor. Nurella'nın renk kattığı 'Türkiye Yeni Meyvesini Seçiyor' kampanyası ile erik, karadut ve şeftali arasından yeni lezzeti belirlenecek.

Nurella'nın rol aldığı reklam filmlerinin yayına girmesiyle Twitter'da 'Trend Topic' olan ve on binlerce kişinin oy verdiği kampanya, özel bir davetle kutlandı.

Ünlü iletişimci Özgür Aras'ın ev sahipliğinde La Petite Maison'daki davete, aralarında Deniz Akkaya, Berkay, Feryal Gülman, Gül-Elif Dürüst, İvana Sert, Aslı Şen, Öykü Serter, Yonca Evcimik 'in yer aldığı medya, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Kendine özgü tarzı ve internetteki caps'leriyle Türkiye'nin yeni fenomeni olan Nurella, tüm konuklarla yakından ilgilendi. Konuklar için hazırlanan özel capslerin geceye renk kattığı davette, ünlü isimler de kendi favori meyvelerini seçti.

Markanın yeni meyvesi, www.meyvenisec.com adresinde yapılan oylama ile belirlenecek. Katılımcılar, Nur Yerlitaş'ın eğlenceli sorularını yanıtlayarak, markanın yeni meyvesini seçecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.