Nurcan Sabur… SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜNDE KURTLAR DÖKÜLDÜ!

Magazinkolik'in sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, yeni yaşını Şişli Azdur Restoran’da dostlarının hazırladığı sürpriz bir parti ile kutladı. Parti, Sabur’un "oğullarımdan biri" dediği Mustafa Bozkurt (By Mustafa) tarafından organize edildi.

Haber ve görüntüler; Hazım ÖZENİR

Gecede birçok ünlü isim yer aldı. Portaxe ve Portaxe Shine Event Center’ın sahipleri Lütfü ve Ayşe Sapmaz, Denden Yatçılık’ın sahipleri Tamer ve Gülcan Köseoğlu, Çevre Hastanesi’nin sahipleri Mustafa ve Gülten Aşıcıoğlu, Albatros Turizm’in sahipleri Selçuk ve Öykü Sabur Becit, BB Güzellik Merkezi’nin sahibesi Burcu Filiz, Klass Magazin Dergisi’nin sahibi Muammer Kapucuoğlu, solist adayı Rümeysa Ay, Borsa dünyasından Tacettin Vural, ve Azdur Mekan İşletmecisi Neslihan Tomruk bu özel gecede Sabur’u yalnız bırakmadı.

nurcansabur-dogumgunu-masa-2024.jpg

Gecede Nurcan Sabur ve eşi Esin Sabur konuklarla tek tek ilgilendiler…

Gece boyunca misafirler, mekanın solisti Sude Bahçekapılı’nın performansı ile coşarken, oryantal gösterisi ile de eğlencenin doruklarına çıktılar.

Nurcan Sabur, doğum günü partisi ile ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Dostlarımın bana sürpriz olarak hazırladığı bu partiden sabah haberim oldu. Tüm sevdiğim insanlarla bu geceyi paylaşmak inanılmazdı. Hayatımda yaşadığım en güzel doğum günlerinden birini yaşattılar bana. Hepsine değer verip geldikleri için teşekkür ediyorum."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.