Nurgül Yeşilçay... 'EN İYİ KADIN OYUNCU' ÖDÜLÜ GELDİ!

Nurgül Yeşilçay... 'EN İYİ KADIN OYUNCU' ÖDÜLÜ GELDİ!

Bir süredir ekranlardan uzak olan Nurgül Yeşilçay, başrolünde yer aldığı İran filmi ‘Beautiful Jinn’ (Güzel Cin) ile Hollywood’da düzenlenen Next Generation Indie Film Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünün sahibi oldu.

İran yapımı ‘Güzel Cin’ adlı filmde rol alan Nurgül Yeşilçay, Hollywood’tan ödül aldı. Next Generation Indie Film Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazanan Yeşilçay, ödül sevincini sosyal medya hesabından paylaştı.

PANDEMİDEN DOLAYI ERTELENDİ

İran’da çekilen ‘Güzel Cin’ adlı filmde yönetmen koltuğunda Bayram Fazlı otururken, başrollerinde Nurgül Yeşilçay’a İranlı oyuncular Farhad Aslani ve Leila Zare eşlik etti.

Çekimlerine 2019 yılında başlanan filmde Yeşilçay, ‘Dilaram’ isimli bir karakteri canlandırdı.

Filmde, Yedullah isimli bir adam eşini kaybettikten bir süre sonra geceleri hayalet görmeye başlıyor; hayalet rolüne ise Nurgül Yeşilçay, hayat verdi.

Ünlü oyuncu, çekimler için İran’ın İsfahan kentine gitmiş ve çekimden fotoğrafları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Bağımsız film festivalleri arasında önemli bir yere sahip olan Next Generation Indie Film Awards’da geçtiğimiz yıllarda da oyuncu Natasha Lyonne ve yönetmen Farah Nabulsi gibi ünlü isimler ödül almıştı.

"FİLMİM ÖDÜL ALDI"

Oyuncu, “Oynadığım bir İran filmiyle Amerika bağımsız filmcilerden ödül aldı.

Pandemi filan bitti nihayet! Artık sinema filmlerinin tek tek görücüye çıkma vakti” ifadelerini kullandı.

Nurgül Yeşilçaya Hollywood’dan ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.