Nurgül Yeşilçay...  ZAYIFLAMA SIRRINI AÇIKLADI!

Nurgül Yeşilçay... ZAYIFLAMA SIRRINI AÇIKLADI!

'Veda Mektubu’nda 'Alanur' karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Dizide giyeceği topuklu ayakkabıyı bulabilmek için mağazaları dolaşan güzel oyuncu, fit haliyle dikkat çekti. Yeşilçay, zayıflama sırrını açıkladı.

Farklı hikayesi, başarılı oyunculukları ile olduğu kadar görkemli kıyafetleri ve stylingi ile de beğeni toplayan, Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu'nun 'Alanur'u Nurgül Yeşilçay, dizide kullanacağı topuklu ayakkabıyı bulabilmek için Nişantaşı'nın altını üstüne getirdi.

''ALANUR ÇOK HAVALI BİR KADIN''

Yarım saat içinde beş mağazaya giren ancak aradığı modeli bir türlü bulamayan Yeşilçay, dizide canlandırdığı 'Alanur' karakterinin havalı bir kadın olduğunu, dar ve topuklu ayakkabı kullanmak zorunda kaldığı için zorlandığını anlattı:

Ayakkabı almaya çıktık. Topuklu ayakkabı bakıyorum. Şu açıdan yorucu; Alanur çok dar ve çok topuklu giyiyor. Gördüğünüz gibi böyle bol ve düz ayakkabı takıntım olduğu için orada zorlanıyorum. Ama Alanur çok havalı bir kadın.

 ZAYIFLAMA SIRRINI AÇIKLADI

Basın mensuplarının ''Sizi genelde hep fit görüyoruz'' şeklindeki sözlerine, ''Beni nerede fit görüyorsunuz? Hayır, 16 kilo verdim'' diye itiraz eden Yeşilçay, nasıl zayıfladığının sırrını da anlattı.

Nurgül Yeşilçayın fit hali dikkat çekti Aç kaldım, 16 kilo verdim

''ALIŞANA KADAR ÇOK ZORDU''

Tatlı ve çikolatadan uzak durduğunu belirten ünlü isim, sabah kalktıktan sonraki ilk dört saat yemek yemediğinin altını çizerek şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlar bildiğiniz aç kaldım. Alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun. Sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok. Biraz da dikkat ediyorsun.

Nurgül Yeşilçayın fit hali dikkat çekti Aç kaldım, 16 kilo verdim

''ARTIK BODRUM'U SEVMİYORUM''

Dizi çekimlerinin devam ettiğini ve sezon finalinin ne zaman çekileceğini bilmediğini söyleyen Yeşilçay, sözün tatil planlarına gelmesi üzerine, artık sakin yerlerde dinlemeyi tercih ettiğini açıkladı.

Çok kalabalıklaştığı için artık Bodrum'u sevmediğini ifade eden Yeşilçay, sözlerini şöyle noktaladı:

Biz Selimiye taraflarına gidiyoruz daha çok. Oralara gideriz yine. Ben artık çok sevmiyorum Bodrum'u, çünkü çok kalabalıklaştı. İstanbul'dan farksız. Çok trafik var. Daha sakinlik arıyor insan. Zaten çok kalabalık yerlerde çalışıyoruz ve çok kalabalığız. Böyle insan durmak istiyor, daha sakin yerleri tercih ediyorum.

Nurgül Yeşilçayın fit hali dikkat çekti Aç kaldım, 16 kilo verdim

 

Kaynak:milliyet.com.tr / Seçkin ŞENVARDAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kim Kimdir?