Nuri Alço - Burcu Sezginoğlu... DÜĞÜN NE ZAMAN?

Nuri Alço - Burcu Sezginoğlu... DÜĞÜN NE ZAMAN?

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Nuri Alço’nun evlenme teklifi ettiği Burcu Sezginoğlu, aralarındaki yaş farkından dolayı gelen tepkileri önemsemediğini söyleyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz Mart ayında kendisinden 33 yaş büyük olan Nuri Alço’dan evlenme teklifi alarak magazin gündeminin bir anda aranan ismi haline gelen Burcu Sezginoğlu, İnternethaber.com’dan Ogün Yaşar’ın sorularını cevapladı.

Sezginoğlu, para için bu ilişkiyi yürütmeyecek kadar durumunun iyi olduğunu söylerken, Alço’nun kendisi için ne kadar değerli olduğundan bahsetti.

Nuri Alço’nun son günlerde haber sitelerine konu olan “Şu an için aramızda problem yok ama yıllar sonra çıkabilir” sözlerine açıklık getiren Sezginoğlu, “Nuri’nin yaş farkından dolayı tedirgin olması çok farklı yerlere çekildi.” diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti:
 
Çok kıymetli benim için: 
 
Nuri her zaman şunu söyler “Ben seni bu hayatta yalnız bırakmaktan korkuyorum.”
Yoksa aramızda sadakatsizlik güvensizlik anlaşamama gibi hiç bir durum yok.
 
Nuri çok değerli çok kıymetli benim için. Nuri Bey'e sorun, o da aynı şeyleri söyleyecektir.
 
Kendisi konuşmasının yanlış yerlere çekilmesinden dolayı rahatsız''
 
Öte yandan aralarındaki yaş farkından dolayı gerek sosyal medyadan gerekse magazin basınından gelen tepkilere de yanıt veren Burcu Sezginoğlu, "Beni sadece ailem yargılayabilir" diyerek şu ifadelere yer verdi:
 
Hiç umrumda değil: 
 
Sevginin dini, dili, ırkı, yaşı var mı? Veya hangimiz 1 dakika sonra yaşayacağımızın garantisini verebilir ki? Ben yaşayabildiğimiz kadar mutlu ve huzurlu yaşamak istiyorum. Gelen tepkiler inanın hiç umrumda değil.
 
Kalp gözlerini açsınlar 
 
"Beni sadece ailem yargılayabilir. Onlarda benim yanımdalar. Gerisi hiç önemli değil. Ben kimsenin hayatını yargılayıp sorgulamayorum. Kalp gözlerini açsınlar.''
 
Bilinmeyenlerini anlattı
 
Ayrıca kim olduğu sorusu şu sıralar sıkça sorulan Burcu Sezginoğlu, 19 yaşından beri kendi işini yaptığını söyleyerek, hakkında hiç bilinmeyenleri şu şekilde anlattı:
 
Çalışanlarım var
 
 "Dış ticaretle uğraşıyorum. Petrol tankları üzerine. Çalışanlarım  var. İki üniversite bitirdim. Menfaat para ilişkisi diyorlar, bizim aramızda paranın lafı bile geçmiyor''
 
Düğün ne zaman?
 
Son olarak düğün tarihlerinin şimdilik gizli kaldığını söyleyen 35 yaşındaki Burcu Sezginoğlu, sadece yaz sonrasını düşündüklerini belirtti.

Kaynak:internethaber.com / Ogün Yaşar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.