Oda Tiyatrosu… DEPREMZEDELERİN YANINDA

Oda Tiyatrosu… DEPREMZEDELERİN YANINDA

Oda tiyatrosu Cumartesi akşamı oynanan “Kadınlar,erkekler/ İlişkiler, Çelişkiler” adlı oyunda bilet satmak yerine depremzedelerin ihtiyaç duyabileceği giysi, yiyecek gibi yardımlar talep etti. Ve perde bu kutsal amaç için açıldı…

Sahne, izleyicilerin getirdiği kazak, atkı ve battaniyelerle doldu. Oda tiyatrosunun sahibi yazar ve oyuncu Kaan Erkam Cumartesi akşamı oynanan oyununu, “İzmir bizim İzmir'imiz. İnsan bizim insanımız. Enkaz hepimizin üzerinde. Acıları hafifletmek için var gücümüzü ortaya koymalı ve birlik olmalıyız. Depremde vefat edenleri geri getirmek mümkün değil ancak kalanlar gidenlerin bize emanetidir” diyerek yaraların el birliğiyle sarılacağı mesajını vererek noktaladı. 

İhtiyaç sahibi kimsenin kalmaması adına elden ne gelirse yapılması gerektiği bilinciyle yardım toplanmaya devam ediliyor. 

Oda Tiyatrosu, temel ihtiyaçlar dışında da nelere ihtiyaç duyulursa takipçisi olacağını bildirdi ve sosyal medya hesaplarından ihtiyaçların bildirilmesi için irtibat numarası yayınladı. 0(212) 266 77 43  numarasını arayarak ya da 0(530) 900 42 22 whatsapp hattına yazarak ihtiyaç sahiplerini bildirebilir ya da yardımda bulunabilirsiniz.

 Ayrıca Kaan Erkam’ın Cuma ve Cumartesi günü oynayacağı “Kadınlar Erkekler-İlişkiler Çelişkiler” oyununda bilet yerine yardım malzemesi almaya da devam ediyor olacaklar. Yani sizler de, bilet almak yerine, evinizde bulunan ve kullanmadığınız eşyalarınızı, giysilerinizi getirerek hem tiyatro izlemiş olacak, hem de depremzedelere yardım etmiş olacaksınız…

odatiyatro-kadinlar-erkekler.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.