Oda Tiyatrosu… TİYATRO’YA DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANINDAN DESTEK SÖZÜ!

Oda Tiyatrosu… TİYATRO’YA DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANINDAN DESTEK SÖZÜ!

Oda Tiyatrosu kurucusu Kaan ERKAM, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile buluştu ve hem kendi tiyatrosu, hem de bazı tiyatrolar için destek sözü aldı…

Pandemi döneminde sanatın tiyatronun sıkıntılarından bahseden Başkan Şeniz Doğan bazı tiyatroların konu belediye olunca çok fazla turne fiyatları verdiklerine dikkat çekti.

Kaan Erkam ise bu dönemlerin artık dayanışma dönemi olduğunu, kendi tanıdığı tiyatro ekiplerinin de kendisi gibi sanata katkı adına daha makul şekilde Denizli’ye gelebileceklerini belirtti.

Onur Şenay, Kemal Başar, Uygur sanat tiyatrosu, Süheyl -Behzat Uygur ve özellikle Genco Erkal gibi tiyatro ekiplerini amacının önce sanat olduğunu belirten Erkam, Martta tiyatrolar normal saatlerine dönerse seve seve Denizliye gelip Merkezefendi halkıyla kucaklaşacaklarını belirtti.

Kaan Erkam; Başkan ile tanışmalarını ise şöyle özetledi.

Kurucusu olduğum Ataunion MC Motorsiklet klübünün Denizli başkanı Okan Tekelioğlu bir gün beni arayarak Başkan Şeniz Doğan’ın support yeleği giyerek kulübe katıldığını söylediğinde çok şaşırdım. Hemen tanışmak istedim. Yani genç bir avukat, belediye başkanı ve motorsiklet tutkunu. Başkan beni kırmadı randevu verdi hemen. Ben de hemen yola çıktım.

Daha sonra sohbetimizde ara sıra muhalif grupların kendisini yıpratmaya çalıştıklarını ama buna aldırmayarak yoluna devam ettiğini, sadece Merkezefendi’nin değil Denizli Halkı’nın da yoğun ilgisinden bahsetti.

Daha sonra da bazı İstanbul tiyatro ekiplerinin Anadolu’ya çok yüksek fiyatlar verdiğinden konuştuk. Ben de tanıdığım birçok tiyatronun Oda Tiyatrosu gibi Anadolu’ya çok önem verdiğini ve onlar adına da söz verebileceğimi söyledim.

Dostça gülümseyerek ve en kısa zamanda kavuşmak üzere ayrıldım yanından. Güzel kahvenin kırk yıl hatırıyla.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.