Oğuz Yılmaz... İBRAHİM TATLISES'E KÜS GİTTİ!

Oğuz Yılmaz'ın ölümü sonrası eski görüntüler gündem oldu. Yılmaz'ın İbrahim Tatlıses'e küs gitmesi konuşurken Tatlıses'ten paylaşım gecikmedi.

Oğuz Yılmaz İbrahim Tatlıses tartışması yıllar sonra yeniden gündeme geldi.

Ölüm haberiyle sevenlerini yasa boğan Oğuz Yılmaz yıllar önce İbrahim Tatlıses'in programına konuk olmuştu. Tatlıses daha önce de çoğu kez programına davet ettiği Oğuz Yılmaz'ı ilk kez çağırmış gibi alaycı şekilde ''Bent Deresinde dinledim çağırdım'' diyerek davet etmişti.

oguzyilmaz-ibrahimtatlises.jpg

Bu sözler ünlü türkücüyü üzmüştü.

Üslubunu bozmadan Tatlıses'e neden böyle bir anonsta bulunduğunu soran Oğuz Yılmaz'a İbrahim Tatlıses tehditler savurmuştu.

Söylemezsem Olmaz sunucuları bu anları hatırlatıp İbrahim Tatlıses'i eleştirdi. Bali programda "Yılmaz İbo'ya küs gitti" dedi.

İBRAHİM TATLISES'TEN PAYLAŞIM GECİKMEDİ

2021-05-21-02-08-24.png

İbrahim Tatlıses ise bu görüntüler yeniden gündem olurken bir paylaşım yaptı. Tatlıses paylaşımda "Ankara’nın yetiştirdiği nadir sanatçılarımızdan Oğuz Yılmaz kardeşime ALLAH’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet Olsun İnşALLAH" yazdı.

Bu arada Tatlıses'in başsağlığına koyduğu fotoğrafın başka bir programdan Ve Uğuz Yılmaz yerine başka bir sanatçıya ait olması da dikkatlerden kaçmadı... 

Tatlıses'in bu paylaşımına yorum yağdı. Çoğu takipçi "Küs gitti" yazarken çoğu takipçi ise "Kendi programında rezil etmiştin" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.