OKAN KARACAN RADYO VİVA'DA

OKAN KARACAN RADYO VİVA'DA

Okan Karacan ile Yolların Lordu" program adıyla 11 Mart 2013 Pazartesi'den itibaren Radyo Viva'da yayına başlayacak olan Okan Karacan, Hafta içi 20:00 ? 22:00 saatlerinde yayın yapacak

Yılların Radyo Şovmeni Okan Karacan Radyo Viva'da yayına başlıyor. Ford Cargo sponsorluğunda "Okan Karacan ile Yolların Lordu" program adıyla 11 Mart 2013 Pazartesi gününden itibaren Radyo Viva'da yayına başlayacak olan Okan Karacan, Hafta içi 20:00 ? 22:00 saatlerinde yayın yapacak.

Okan Karacan yeni radyosunda yapacağı program ile ilgili şunları söyledi: "Bu programı sadece dinlemeyeceksiniz studyodaki kameramız sayesinde internet üzerinden canlı izleyebileceksiniz, yani tam anlamıyla muhteşem bir şov sizi bekliyoruz .

Ford Cargonun katkılarıyla "Okan Karacan ile Yolların Lordu" 11 Mart 2013 Pazartesi'den itibaren Radyo Viva'da yayına başlıyor." "Ford Cargo'nun katkılarıyla Okan Karacan ile Yolların Lordu" programımız her kitleye hitap eden bir program olacak.

Programımız içersinde günün sevilen parçaları eşliğinde, Türkiye'nin Lezzet Durakları, En Yakışıklı Ford Cargo, Yol Durumu, Yol Hikayeleri köşeleri ile yolda olan ve yola çıkmaya hazırlanan tüm dinleyicileri hedefliyoruz.

Yıllardır uzun yollarda ticari araç sürücülüğü yapan tüm dostlarımızın da bir nebze sesi ve kulağı olmak arzusundayız. Bu konuda da bu sektöre 20 yılını vermiş değerli büyüğümüz Vahit Mahmatlı'nın da katkıları programımızı renklendirecek."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.