Okan Tok...HAYVANLAR İÇİN EL ELE!

Okan Tok...HAYVANLAR İÇİN EL ELE!

Şarkısının Başarısını Sosyal Sorumluluklarla Taçlandırdı...

OKAN TOK, HAYTAP VE MARMARA KAYMAKAMI HASAN UĞUZ HAYVANLAR İÇİN EL ELE VERDİ...

Hayvan Hakları Federasyonu Haytap ile ortaklaşa gerçekleşen ‘Onlarında Gözyaşları Var’ konserleri Marmara Adasında meyvesini vermeye başladı.

‘Gözlerimde Saklı Gidişin’ adlı şarkısı ile iyi bir çıkış yakalayan Okan Tok, konserlerden elde edilen gelirle sahipsiz hayvanlar için yapılan ameliyathanenin tıbbi malzemelerini Marmara kaymakamı Hasan Uğuz 'a teslim etti.

img20200717141314.jpg “Onlarında Göz Yaşları Var” projesiyle hayvanseverler ünlüler tarafından tam not alan Tok, şarkısının başarısını yaptığı sosyal sorumluklarla da taçlandırdı.

1 HAFTADA 500 BİN İZLENDİ

Dinleyenlerin büyük beğenisini kazanan ‘Gözlerimde Saklı Gidişin’ şarkısıyla bir haftada 500 bin izlenme rakamına ulaşan genç şarkıcı, “Tam bir hayvan sever olan Marmara kaymakamı Hasan Uğuz’a her zaman desteklerini esirgemeyen tüm sanatçı dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

img20200717140615.jpgBu hayatta Allah'ın yarattığı tüm canlılardan sorumluyuz. Biz de sahipsiz hayvanların yaşamlarını idame ettirmeleri için sadece bir aracıyız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.