Okan Tok...'SEZEN AKSU ŞARKISI SÖYLEMEK EN BÜYÜK HAYALİMDİ!'

Okan Tok, sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan “Unuttun Mu Beni” şarkısının yeni versiyonunu bambaşka bir tarzla sevenlerine sunarak şaşırtıcı bir sürpriz yaptı.

Sokak hayvanlarına destek olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı “Onlarında Göz Yaşları Var” projesiyle dikkat çeken Okan Tok’un yolu doğaya ve hayvanlara karşı duyarlılığıyla bilinen Türk Pop Müziğin kraliçesi Sezen Aksu ile kesişti.

Demet Sağıroğlu‘nun “ İhanet Ettin“ İsimli şarkısına cover yaparak adından söz ettiren Okan Tok, bu kez sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan “Unuttun Mu Beni” şarkısının yeni versiyonunu bambaşka bir tarzla sevenlerine sunarak şaşırtıcı bir sürpriz yaptı.

Doğan Umut Music Company etiketiyle yayımlanacak olan efsane şarkının düzenlemesinde Ödül Erdoğan imzası var. Pandemi sürecinde kıymetini daha çok anladığımız doğaya ve yeşile vurgu yapmak isteyen şarkıcı, fotoğraf çekimlerini Yıldız parkı ve Kemerburgaz ormanlarında gerçekleştirdi.

Ferit Çetinkaya’nın yönetmenliğinde çekilen klip,  zengin ağaç florasına sahip yerlerde çekilmeye özen gösterildi.

SEZEN AKSU ŞARKISI SÖYLEMEK EN BÜYÜK HAYALİMDİ

Titiz ve uzun süren stüdyo çalışmasının ardından müzikseverlerle buluşmanın heyecanın yaşayan genç şarkıcı, “Duruşuyla ve şarkılarıyla herkesin hayran olduğu Sezen Aksu’nun bir şarkısını söylemek en büyük hayalimdi.

Müzik ve hayvan sevgimizin bir gün yollarımızı kesiştireceğine inanıyordum.

Bu hayalimin gerçeğe dönüşmesi harika bir his. Benim için çok gurur verici” dedi.

Parçanın mixini Melihcan Ataklar, masteringini Emre Kıral yaptı.

Çok sesli anlayışının başarılı bir şekilde uygulanmasıyla dikkat çeken şarkıda canlı saz olarak Hasan Gözetlik tarafından Trompet ve Trombon çalındı.

Kayıt Emrah Moğulkoç tarafından EmRec stüdyolarında gerçekleşti.

Okan Tok’un 'Unuttun Mu Beni' şarkısı tüm dijital platformlarda, YouTube ve Netd Müzik kanalında yayında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.