Oliver-Giroud...ARSENAL`İN FORVETİNİN SEKS SKANDALI ORTALIĞI KARIŞTIRDI...

Oliver-Giroud...ARSENAL`İN FORVETİNİN SEKS SKANDALI ORTALIĞI KARIŞTIRDI...

İngiltere`nin dev klüplerinden biri olan Arsenal takımının fransız forveti Oliver Giroud`un geçtiğimiz gün adının karıştığı seks skandalı ile gündeme bomba gibi düştü...

İngiltere'nin dev klüplerinden biri olan Arsenal takımının fransız forveti geçtiğimiz gün katıldığı sex skandalı ile gündeme bomba gibi düştü ve herşey Arsenal'in Crystal Palace adlı takımı 2-0 yendiği maçtan önce yaşandı.

Ünlü fotomodel Celia Kay, Arsenal takımının Fransız futbolcusu Olivier Giroud'un başını yaktı.

Maçtan bir gece önce Four Seasons Hotel'de konaklayan Arsenal kafilesinin forvet oyuncusu ünlü fotomodel Celia Kay'i otele davet etti.

Gizlice otele giriş yapan fotomodel Celia Kay ünlü fransız futbolcunun iç çamaşırları ile odadayken fotoğrafını çekmesi üzerine skandal patladı. Yıldız forvetin iç çamaşırlı fotoğrafını ve konakladıkları Four Seasons Hotel'in tuvaletinde çektiği selfie fotoğrafı twitter hesabından paylaşması İngiltere'de gündemem bomba gibi düştü.

Ünlü futbolcunun teknik direktörü Arsene Wenger'in oyuncusunun özel hayatı hakkındaki sorunlara karışmak istemediğini açıklarken ünlü oyuncu sosyal medyadan tüm takipçilerine ve sevenlerine seslendi.

Karımdan, arkadaşlarımdan, menajerimden, takım arkadaşlarımdan ve tüm Arsenal taraftarından özür dileyen ünlü forvet Olivier Giroud, kendisini karısına, takımına ve taraftarlarına affetirmek için sonuna kadar savaşacağını ve özürünü kabul etmeleri için elinden geleceğini yapacağını açıklayan bir twitter mesajı yayınladı.

Ünlü futbolcunun yaşadığı skandal Ada basınında gündeme otururken Fransız oyuncunun eşi Jennifer Giroud'un ne gibi bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.