Önder Açıkbaş... 1 MİLYON GİŞEYE, ENİS ARIKAN'A ALTIN SELELİ BİSİKLET!..

Önder Açıkbaş... 1 MİLYON GİŞEYE, ENİS ARIKAN'A ALTIN SELELİ BİSİKLET!..

Yapımcılığını Tuana Yapım Süleyman Kaptan'ın üstlendiği komedi türündeki "Kaç Kaçabilirsen" sinema filmi, 4 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin tanıtım toplantısında basın mensuplarına açıklamada bulunan ünlü oyuncular Önder Açıkbaş, Enis Arıkan, Seda Güven, Tuğçe Karabacak vizyon öncesi Etiler Maria’nın Bahçesi’nde kahvaltıda buluştu.

Önder Açıkbaş bu filmde oynadığından dolayı mutluluk duyduğunu söylerken sinema sahipleri filmi yüksek sayıda kopya istediklerini belirtti.

Sultanahmet Çemberlitaş sinemasının bir ay kapatılması ile alakalı çok yüksek maliyetli bir film oldu sanırım sorularına Enis Arıkan’dan ‘’Avatar ile aynı bütçede çektik dedi.

Gişe tahmini yapılması istenilen oyuncular ‘’Gişede 1.000.000 rekorunu olabilir mi?’’ sorusuna ise ‘’Güzel bir set ortamı geçirdik ve güzel bir film çıktı ortaya, bundan sonrası izleyicinin kararı diyelim’’ dediler. 

Kaç Kaçabilirsen filminin gişede 1.000.000 izleyici sayısını geçmesi durumunda Önder Açıkbaş Enis Arıkan’a ‘’Sana 1.000.000 izlenme karşılığında altın seleli bir bisiklet alacağım’’ diyerek espri yaptı.

- "Çok komik bir film oldu"...

Açıkbaş, senaryonun güzel bir metin olduğu değerlendirmesinde bulunarak, "Her şeyden önce filmde herkes çok iyi kalpliydi bir kere.

Tuğçe, Seda çok tatlıydı ve Enis harikaydı. Enis'le birlikte filmde bir abi kardeşi oynadık. Bence çok komik bir film oldu." dedi.

Filmin bir sahnesi adına Çemberlitaş Şafak Sineması'nın kapatılarak yeniden dekore edildiğini de aktaran Açıkbaş, filmin başrol oyuncusu Cezmi Baskın'ın özel bir sebepten dolayı İngiltere'de olduğunu ve toplantıya katılamadığını söyledi.

Oyuncu Enis Arıkan da film adına çok iyi bir ekip oluşturduklarına işaret ederek, filmin bir yıl önce çekildiği bilgisini verdi.

Filmde sigortacı bir karakteri canlandıran Seda Güven de filmi çekimleri sırasında çok eğlendiklerini anlattı. Oyuncu Tuğçe Karabacak ise filmde sürpriz bir karakteri canlandırdığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.